Filicudi
Călătoriți direct la Milazzo cu feribot
Milazzo
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Filicudi la Milazzo cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Filicudi la Milazzo? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Filicudi la Milazzo este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Filicudi la Milazzo poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Filicudi la Milazzo cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Filicudi Milazzo care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Filicudi la Milazzo, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Filicudi la Milazzo

Port de plecare
Filicudi
Italia
Insulele Eoliene
Port de sosire
Milazzo
Italia
Sicilia
Distanța
69 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Filicudi Milazzo: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Filicudi la Milazzo, veți găsi bilete care variază de la 94 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 636 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Filicudi - Milazzo este de 264 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Filicudi la Milazzo este de 3 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore pentru a ajunge la Milazzo, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Milazzo în 2 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Filicudi la 06:50. Ultimul feribot spre Milazzo pleacă din portul Filicudi la 16:55.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Filicudi la Milazzo
264 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Filicudi Milazzo (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
94 lei - 636 lei
Durata medie a traversării Filicudi Milazzo
3 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Milazzo
06:50
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Milazzo
16:55
Ora de sosire a primului feribot către Milazzo
09:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Milazzo
19:30

De ce să luați un feribot de la Filicudi la Milazzo?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Filicudi la Milazzo poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Milazzo. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Filicudi la Milazzo este o modalitate ideală de a călători.

Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Filicudi la Milazzo este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Filicudi Milazzo este ultrarelaxantă. Feriboturile operate de Liberty Lines sau Siremar sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Cu siguranță vă veți începe vacanța în Milazzo deja odihnit.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Milazzo sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Filicudi Milazzo la bordul feribotului Siremar sau Liberty Lines, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.

Ce companii operează între Filicudi și Milazzo?

Dacă doriți să călătoriți între Filicudi și Milazzo cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Filicudi Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Filicudi-Milazzo și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Filicudi și Milazzo. Liberty Lines operează 3 de traversări pe zi către Milazzo de la Filicudi, iar durata călătoriei este de 2 ore 10 min. Mai multe informații despre Liberty Lines
2 ore 10 min
3 de traversări pe zi
Siremar Filicudi Milazzo
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Filicudi-Milazzo și puteți rezerva un bilet Siremar între Filicudi și Milazzo. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Filicudi? Unde sosesc vapoarele în Milazzo?

Port de plecare în Filicudi

Feriboturile Liberty Lines sau Siremar pleacă spre Milazzo din următoarele porturi din Filicudi:

Filicudi
Hartă

Port de sosire în Milazzo

Navele Siremar sau Liberty Lines sosesc în Milazzo din următoarele porturi:

Milazzo
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Filicudi la Milazzo, vă va lua cel puțin 2 ore 10 min pentru a parcurge cei 69 km dintre Filicudi și Milazzo.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Filicudi și Milazzo) și de compania de feribot (Liberty Lines și Siremar). În prezent, există 3 de traversări pe zi între Filicudi și Milazzo.

Există 2 de companii de feribot care operează între Filicudi și Milazzo: Liberty Lines și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

În timpul traversării între Filicudi și Milazzo, veți parcurge 69 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Filicudi la Milazzo, puteți găsi prețuri care variază de la 94 lei pentru cel mai mic, la 636 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 264 lei.

Primul feribot pleacă din Filicudi la 06:50 pentru Milazzo.

Ultimul feribot spre Milazzo pleacă de obicei de la Filicudi la 16:55.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire