Călătorind cu feribotul din Fethiye în Dodecanese

Călătorind cu feribotul din Fethiye în Dodecanese este o alegere excelentă! Feriboturile Fethiye Dodecanese sunt operate de 2 de companii maritime (Sea Service sau Dodecanese Flying Dolphins) care deservesc porturile Rodos și Fethiye.

Pentru a fi siguri că veți găsi un bilet de feribot Fethiye Dodecanese ieftin, vă recomandăm să folosiți motorul nostru de căutare, care compară oferte, prețuri și orare de la Sea Service și Dodecanese Flying Dolphins.

Feribot Fethiye Dodecanese în cifre

Țări
Turcia
Grecia
Numărul de traversări
7 de traversări pe săptămână
Numărul de porturi
2
Numărul de conexiuni cu feribotul
1
Numărul de companii de feribot
2
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Toate rutele de feribot Fethiye Dodecanese

Căutați un feribot din Fethiye spre Dodecanese? Descoperiți cele mai populare rute care vă permit să navigați între aceste regiuni diferite. Fie că doriți să ajungeți la insule, porturi istorice sau plaje pitorești, feriboturile sunt o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători între Fethiye și Dodecanese. Cabine confortabile, restaurante la bord, cinematografe, activități pentru copii... feriboturile de la Dodecanese Flying Dolphins sau Sea Service oferă facilități și servicii excelente pentru toată familia.

Pentru a vă planifica călătoria cu feribotul spre {cities_and}, folosiți instrumentul nostru de comparare a tarifelor pentru a găsi cele mai bune oferte de bilete de feribot Fethiye Dodecanese, care vă vor economisi timp și bani. Folosind instrumentul nostru ușor de utilizat de comparare a prețurilor puteți găsi oferte și orare de la o serie de companii de feribot, inclusiv Sea Service sau Dodecanese Flying Dolphins. Cu siguranță va exista o ofertă care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră. Căutați din 1 de rute de feribot între Fethiye și Dodecanese!

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare
Feribot Fethiye Dodecanese - Bilete ieftine

Ghid pentru o călătorie cu feribotul de la Fethiye la Dodecanese

Dodecanese: Sosire cu feribotul de la Fethiye și explorarea regiunii

În primul rând, este important de știut că există mai multe companii de feriboturi care deservesc insulele din Dodecanez. Cele mai cunoscute sunt Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways și Anek Lines. Puteți compara prețurile pe Vivanoda și apoi le puteți rezerva online.

Principalele porturi din Dodecanez sunt Rodos, Kos și Kalymnos, care sunt conectate la multe insule din regiune. Există, de asemenea, legături directe între unele dintre insule, ceea ce poate fi util dacă doriți să explorați mai multe insule deodată.

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

None

None
None
None