Favignana
Călătoriți direct la Levanzo cu feribot
Levanzo
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Favignana la Levanzo cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Favignana la Levanzo? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Favignana la Levanzo este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Favignana la Levanzo poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Favignana la Levanzo cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Favignana Levanzo care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Favignana la Levanzo, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Favignana la Levanzo

Port de plecare
Favignana
Italia
Sicilia
Port de sosire
Levanzo
Italia
Sicilia
Distanța
8 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
10 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Favignana Levanzo: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Favignana la Levanzo, veți găsi bilete care variază de la 25 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 298 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Favignana - Levanzo este de 109 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Favignana la Levanzo este de 31 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 35 min pentru a ajunge la Levanzo, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Levanzo în 10 min. Primul feribot pleacă din portul Favignana la 07:30. Ultimul feribot spre Levanzo pleacă din portul Favignana la 15:10.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Favignana la Levanzo
109 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Favignana Levanzo (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
25 lei - 298 lei
Durata medie a traversării Favignana Levanzo
31 min
Ora de plecare a primului feribot către Levanzo
07:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Levanzo
15:10
Ora de sosire a primului feribot către Levanzo
07:40
Ora de sosire a ultimului feribot către Levanzo
16:15

De ce să luați un feribot de la Favignana la Levanzo?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Favignana la Levanzo poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Levanzo. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Favignana la Levanzo este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Favignana, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Liberty Lines sau Siremar și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! Aerul proaspăt al mării și valurile care leagănă feribotul vă vor liniști instantaneu. Veți ajunge în Levanzo cu un sentiment perfect de zen și energie.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Favignana Levanzo, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Liberty Lines sau Siremar, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Favignana Levanzo este ultrarelaxantă. Feriboturile operate de Liberty Lines sau Siremar sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Cu siguranță vă veți începe vacanța în Levanzo deja odihnit.

Ce companii operează între Favignana și Levanzo?

Dacă doriți să călătoriți între Favignana și Levanzo cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Favignana Levanzo
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Favignana-Levanzo și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Favignana și Levanzo. Liberty Lines operează 10 de traversări pe zi către Levanzo de la Favignana, iar durata călătoriei este de 10 min. Mai multe informații despre Liberty Lines
10 min
10 de traversări pe zi
Siremar Favignana Levanzo
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Favignana-Levanzo și puteți rezerva un bilet Siremar între Favignana și Levanzo. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Favignana? Unde sosesc vapoarele în Levanzo?

Port de plecare în Favignana

Feriboturile Liberty Lines sau Siremar pleacă spre Levanzo din următoarele porturi din Favignana:

Favignana
Hartă

Port de sosire în Levanzo

Navele Siremar sau Liberty Lines sosesc în Levanzo din următoarele porturi:

Levanzo
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Favignana la Levanzo, vă va lua cel puțin 10 min pentru a parcurge cei 8 km dintre Favignana și Levanzo.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Favignana și Levanzo) și de compania de feribot (Liberty Lines și Siremar). În prezent, există 10 de traversări pe zi între Favignana și Levanzo.

Există 2 de companii de feribot care operează între Favignana și Levanzo: Liberty Lines și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

În timpul traversării între Favignana și Levanzo, veți parcurge 8 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Favignana la Levanzo, puteți găsi prețuri care variază de la 25 lei pentru cel mai mic, la 298 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 109 lei.

Primul feribot pleacă din Favignana la 07:30 pentru Levanzo.

Ultimul feribot spre Levanzo pleacă de obicei de la Favignana la 15:10.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire