Dubrovnik
Călătoriți direct la Stari Grad cu feribot
Stari Grad
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Dubrovnik la Stari Grad cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Dubrovnik la Stari Grad? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Dubrovnik la Stari Grad este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Dubrovnik la Stari Grad poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Dubrovnik la Stari Grad cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Jadrolinija. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Dubrovnik Stari Grad care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Jadrolinija oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Dubrovnik la Stari Grad, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Dubrovnik la Stari Grad

Port de plecare
Dubrovnik
Croaţia
Dubrovnik-Neretva
Port de sosire
Stari Grad
Croaţia
Split-Dalmația
Distanța
137 km
Companii de feribot
Jadrolinija
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Dubrovnik și Stari Grad?

Dacă doriți să călătoriți între Dubrovnik și Stari Grad cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Jadrolinija, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Jadrolinija Dubrovnik Stari Grad
Jadrolinija
Jadrolinija este o companie de feribot cu sediul în Split, Croația. Înființată în 1947, aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Croația și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Dubrovnik-Stari Grad și puteți rezerva un bilet Jadrolinija între Dubrovnik și Stari Grad. Mai multe informații despre Jadrolinija

De unde pleacă feriboturile în Dubrovnik? Unde sosesc vapoarele în Stari Grad?

Port de plecare în Dubrovnik

Feriboturile Jadrolinija pleacă spre Stari Grad din următoarele porturi din Dubrovnik:

Dubrovnik
Hartă

Port de sosire în Stari Grad

Navele Jadrolinija sosesc în Stari Grad din următoarele porturi:

Stari Grad
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire