Dover
Călătoriți direct la Calais cu autocar, feribot, carpooling
Calais
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Dover la Calais cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Dover la Calais? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Dover la Calais este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Dover la Calais poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Dover la Calais cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries sau Norfolk Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Dover Calais care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways sau Norfolk Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Dover la Calais, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Dover la Calais

Port de plecare
Dover
Regatul Unit
Anglia
Port de sosire
Calais
Franţa
Nord Pas de Calais
Distanța
42 km
Companii de feribot
DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line
Frecvența traversărilor
38 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
1 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Dover Calais: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Dover la Calais, veți găsi bilete care variază de la 179 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 835 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Dover - Calais este de 443 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Dover la Calais este de 1 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 30 min pentru a ajunge la Calais, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Calais în 1 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Dover la 06:55. Ultimul feribot spre Calais pleacă din portul Dover la 10:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Dover la Calais
443 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Dover Calais (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
179 lei - 835 lei
Durata medie a traversării Dover Calais
1 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Calais
06:55
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Calais
10:40
Ora de sosire a primului feribot către Calais
09:25
Ora de sosire a ultimului feribot către Calais
13:10

De ce să luați un feribot de la Dover la Calais?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Dover la Calais poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Calais. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Dover la Calais este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways sau Norfolk Line pentru cei 42 km dintre Dover și Calais veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Calais!
Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Dover la Calais este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Calais sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Dover Calais la bordul feribotului Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries sau P&O Ferries, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!

Ce companii operează între Dover și Calais?

Dacă doriți să călătoriți între Dover și Calais cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways sau Norfolk Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

P&O Ferries Dover Calais
P&O Ferries
P&O Ferries este o companie engleză cu sediul în Dover. Este listată pe Vivanoda, care este un comparator ce vă permite să găsiți o traversare P&O Ferries Dover Calais ieftină. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Dover-Calais și puteți rezerva un bilet P&O Ferries între Dover și Calais. P&O Ferries operează 23 de traversări pe zi către Calais de la Dover, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre P&O Ferries
1 ore 30 min
23 de traversări pe zi
Irish Ferries Dover Calais
Irish Ferries
Irish Ferries operează servicii de transport cu feribotul între Irlanda și Marea Britanie și între Irlanda și Franța. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Dover-Calais și puteți rezerva un bilet Irish Ferries între Dover și Calais. Mai multe informații despre Irish Ferries
DFDS Seaways Dover Calais
DFDS Seaways
DFDS Seaways este o companie de feriboturi cu sediul la Copenhaga, Danemarca, care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Nord, inclusiv între porturile Dover, Anvers și Calais și Regatul Unit, dar și între porturile Oslo și Copenhaga, între porturile din Norvegia și Suedia și alte porturi din Europa. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Dover-Calais și puteți rezerva un bilet DFDS Seaways între Dover și Calais. DFDS Seaways operează 15 de traversări pe zi către Calais de la Dover, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre DFDS Seaways
1 ore 30 min
15 de traversări pe zi
Norfolk Line Dover Calais
Norfolk Line
Norfolk Line este o companie de transport maritim de pasageri care a fost achiziționată în 2010 de DFDS Seaways. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Dover-Calais și puteți rezerva un bilet Norfolk Line între Dover și Calais. Mai multe informații despre Norfolk Line

De unde pleacă feriboturile în Dover? Unde sosesc vapoarele în Calais?

Port de plecare în Dover

Feriboturile P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways sau Norfolk Line pleacă spre Calais din următoarele porturi din Dover:

Dover Ferry Terminal
Hartă

Port de sosire în Calais

Navele Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries sau P&O Ferries sosesc în Calais din următoarele porturi:

Calais Terminal Est Car Ferry
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Dover la Calais, vă va lua cel puțin 1 ore 30 min pentru a parcurge cei 42 km dintre Dover și Calais.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Dover și Calais) și de compania de feribot (P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways și Norfolk Line). În prezent, există 38 de traversări pe zi între Dover și Calais.

Există 4 de companii de feribot care operează între Dover și Calais: P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways și Norfolk Line.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Dover Calais, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Dover și Calais, veți parcurge 42 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Dover la Calais, puteți găsi prețuri care variază de la 179 lei pentru cel mai mic, la 835 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 443 lei.

Primul feribot pleacă din Dover la 06:55 pentru Calais.

Ultimul feribot spre Calais pleacă de obicei de la Dover la 10:40.

Cum este traversarea cu feribotul de la Dover la Calais?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Dover la Calais. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries sau Norfolk Line, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Dover până la debarcarea în Calais. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Dover și Calais.

Gata de îmbarcare în Dover

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Dover Calais, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Prezentarea în portul Dover / Trebuie să ajungeți în portul Dover cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries sau P&O Ferries. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Dover - Calais / Mergeți la biroul Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries sau P&O Ferries din terminalul de feribot Dover pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Calais / În terminalul de feribot din Dover sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries sau P&O Ferries vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

Viața la bordul feribotului între Dover și Calais

Pe nava P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways sau Norfolk Line, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Calais este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Calais:

  • Se apropie de portul Calais / Accesul în garaj vă va fi permis numai după ce ambarcațiunea este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Calais.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Calais.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Calais / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Calais este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Calais începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire