Traseu recomandat
Douglas
Călătoriți direct la Heysham cu feribot
Heysham
Vezi prețurile
Rute alternative
Douglas
Călătorie cu feribot, zboruri până la Dublin
Dublin
Călătorie cu feribot până la Heysham
Heysham
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Douglas la Heysham cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Douglas la Heysham? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Douglas la Heysham este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Douglas la Heysham poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Douglas la Heysham cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Isle of Man Steam Packet sau Seatruck Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Douglas Heysham care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Isle of Man Steam Packet oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Douglas la Heysham, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Douglas la Heysham

Port de plecare
Douglas
Regatul Unit
Isle of Man
Port de sosire
Heysham
Regatul Unit
Anglia
Distanța
104 km
Companii de feribot
Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries
Frecvența traversărilor
13 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Douglas Heysham: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Douglas la Heysham, veți găsi bilete care variază de la 144 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1934 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Douglas - Heysham este de 965 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Douglas la Heysham este de 3 ore 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 45 min pentru a ajunge la Heysham, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Heysham în 3 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Douglas la 08:30. Ultimul feribot spre Heysham pleacă din portul Douglas la 20:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Douglas la Heysham
965 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Douglas Heysham (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
144 lei - 1934 lei
Durata medie a traversării Douglas Heysham
3 ore 45 min
Ora de plecare a primului feribot către Heysham
08:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Heysham
20:00
Ora de sosire a primului feribot către Heysham
12:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Heysham
23:45

Ce companii operează între Douglas și Heysham?

Dacă doriți să călătoriți între Douglas și Heysham cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Isle of Man Steam Packet, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Isle of Man Steam Packet Douglas Heysham
Isle of Man Steam Packet
Isle of Man Steam Packet este o companie de feribot foarte veche din Insula Man, fondată în 1830! Compară toate tarifele Isle of Man Steam Packet Douglas Heysham pe Vivanoda. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Douglas-Heysham și puteți rezerva un bilet Isle of Man Steam Packet între Douglas și Heysham. Isle of Man Steam Packet operează 13 de traversări pe săptămână către Heysham de la Douglas, iar durata călătoriei este de 3 ore 50 min. Mai multe informații despre Isle of Man Steam Packet
3 ore 50 min
13 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Douglas? Unde sosesc vapoarele în Heysham?

Port de plecare în Douglas

Feriboturile Isle of Man Steam Packet pleacă spre Heysham din următoarele porturi din Douglas:

Douglas Ile of Man Sea Terminal
Hartă

Port de sosire în Heysham

Navele Isle of Man Steam Packet sosesc în Heysham din următoarele porturi:

Heysham Port
Hartă
Alte curse alternative de la Douglas la Heysham
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Douglas la Heysham, vă va lua cel puțin 3 ore 50 min pentru a parcurge cei 104 km dintre Douglas și Heysham.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Douglas și Heysham) și de compania de feribot (Isle of Man Steam Packet). În prezent, există 13 de traversări pe săptămână între Douglas și Heysham.

Există 1 de companii de feribot care operează între Douglas și Heysham: Isle of Man Steam Packet.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Isle of Man Steam Packet, Seatruck Ferries.

Pentru a merge cu vaporul de la Douglas la Heysham, puteți găsi prețuri care variază de la 144 lei pentru cel mai mic, la 1934 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 965 lei.

Primul feribot pleacă din Douglas la 08:30 pentru Heysham.

Ultimul feribot spre Heysham pleacă de obicei de la Douglas la 20:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire