Traseu recomandat
Dieppe
Călătoriți direct la Newhaven cu feribot
Newhaven
Vezi prețurile
Rute alternative
Dieppe
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Paris
Paris
Călătorie cu autocar, tren, zboruri până la Londra
Londra
Călătorie cu autocar, carpooling până la Newhaven
Newhaven
Vezi prețurile
Dieppe
Călătorie cu autocar până la Londra
Londra
Călătorie cu autocar, carpooling până la Newhaven
Newhaven
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Dieppe la Newhaven cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Dieppe la Newhaven? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Dieppe la Newhaven este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Dieppe la Newhaven poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Dieppe la Newhaven cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum DFDS Seaways sau Transmanche Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Dieppe Newhaven care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Transmanche Ferries sau DFDS Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Dieppe la Newhaven, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Dieppe la Newhaven

Port de plecare
Dieppe
Franţa
Normandia
Port de sosire
Newhaven
Regatul Unit
Anglia
Distanța
121 km
Companii de feribot
DFDS Seaways, Transmanche Ferries
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
4 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Dieppe Newhaven: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Dieppe la Newhaven, veți găsi bilete care variază de la 194 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1571 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Dieppe - Newhaven este de 522 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Dieppe la Newhaven este de 4 ore 18 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 6 ore 1 min pentru a ajunge la Newhaven, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Newhaven în 4 ore. Primul feribot pleacă din portul Dieppe la 06:30. Ultimul feribot spre Newhaven pleacă din portul Dieppe la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Dieppe la Newhaven
522 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Dieppe Newhaven (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
194 lei - 1571 lei
Durata medie a traversării Dieppe Newhaven
4 ore 18 min
Ora de plecare a primului feribot către Newhaven
06:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Newhaven
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Newhaven
03:31
Ora de sosire a ultimului feribot către Newhaven
22:15

De ce să luați un feribot de la Dieppe la Newhaven?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Dieppe la Newhaven poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Newhaven. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Dieppe la Newhaven este o modalitate ideală de a călători.

Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Dieppe la Newhaven în familie decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Dieppe, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Newhaven, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Dieppe și Newhaven va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Dieppe la Newhaven. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Dimpotrivă, pe ruta Dieppe-Newhaven, la bordul feribotului Transmanche Ferries sau DFDS Seaways, veți avea o mulțime de oportunități de a vă distra, de a vă plimba pe puntea exterioară și chiar de a face plajă vara. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Dieppe Newhaven, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Transmanche Ferries sau DFDS Seaways, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.

Ce companii operează între Dieppe și Newhaven?

Dacă doriți să călătoriți între Dieppe și Newhaven cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Transmanche Ferries sau DFDS Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Transmanche Ferries Dieppe Newhaven
Transmanche Ferries
Transmanche Ferries operează servicii de feribot către Franţa și Regatul Unit, inclusiv servicii de feribot între Dieppe și Newhaven. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Dieppe-Newhaven și puteți rezerva un bilet Transmanche Ferries între Dieppe și Newhaven. Mai multe informații despre Transmanche Ferries
DFDS Seaways Dieppe Newhaven
DFDS Seaways
DFDS Seaways este o companie de feriboturi cu sediul la Copenhaga, Danemarca, care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Nord, inclusiv între porturile Dover, Anvers și Calais și Regatul Unit, dar și între porturile Oslo și Copenhaga, între porturile din Norvegia și Suedia și alte porturi din Europa. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Dieppe-Newhaven și puteți rezerva un bilet DFDS Seaways între Dieppe și Newhaven. DFDS Seaways operează 3 de traversări pe zi către Newhaven de la Dieppe, iar durata călătoriei este de 4 ore. Mai multe informații despre DFDS Seaways
4 ore
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Dieppe? Unde sosesc vapoarele în Newhaven?

Port de plecare în Dieppe

Feriboturile Transmanche Ferries sau DFDS Seaways pleacă spre Newhaven din următoarele porturi din Dieppe:

Dieppe - Gare Maritime
Hartă

Port de sosire în Newhaven

Navele DFDS Seaways sau Transmanche Ferries sosesc în Newhaven din următoarele porturi:

Newhaven Ferry Terminal
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Dieppe la Newhaven, vă va lua cel puțin 4 ore pentru a parcurge cei 121 km dintre Dieppe și Newhaven.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Dieppe și Newhaven) și de compania de feribot (Transmanche Ferries și DFDS Seaways). În prezent, există 3 de traversări pe zi între Dieppe și Newhaven.

Există 2 de companii de feribot care operează între Dieppe și Newhaven: Transmanche Ferries și DFDS Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de DFDS Seaways, Transmanche Ferries.

În timpul traversării între Dieppe și Newhaven, veți parcurge 121 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Dieppe la Newhaven, puteți găsi prețuri care variază de la 194 lei pentru cel mai mic, la 1571 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 522 lei.

Primul feribot pleacă din Dieppe la 06:30 pentru Newhaven.

Ultimul feribot spre Newhaven pleacă de obicei de la Dieppe la 23:59.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire