Traseu recomandat
Denia
Călătoriți direct la Palma (Mallorca) cu feribot
Palma (Mallorca)
Vezi prețurile
Rute alternative
Denia
Călătorie cu feribot până la Ibiza
Ibiza
Călătorie cu feribot, zboruri până la Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Denia la Palma (Mallorca) cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Denia la Palma (Mallorca)? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Denia la Palma (Mallorca) este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Denia la Palma (Mallorca) poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Denia la Palma (Mallorca) cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci sau Trasmed. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Denia Palma (Mallorca) care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Baleària oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Denia la Palma (Mallorca), introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Denia la Palma (Mallorca)

Port de plecare
Denia
Spania
Comunitatea din Comunitatea Valenciană
Port de sosire
Palma (Mallorca)
Spania
Insulele Baleare
Distanța
234 km
Companii de feribot
Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
5 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Denia Palma (Mallorca): Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Denia la Palma (Mallorca), veți găsi bilete care variază de la 298 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1954 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Denia - Palma (Mallorca) este de 825 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Denia la Palma (Mallorca) este de 5 ore 38 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 30 min pentru a ajunge la Palma (Mallorca), în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Palma (Mallorca) în 5 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Denia la 07:30. Ultimul feribot spre Palma (Mallorca) pleacă din portul Denia la 17:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Denia la Palma (Mallorca)
825 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Denia Palma (Mallorca) (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
298 lei - 1954 lei
Durata medie a traversării Denia Palma (Mallorca)
5 ore 38 min
Ora de plecare a primului feribot către Palma (Mallorca)
07:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Palma (Mallorca)
17:00
Ora de sosire a primului feribot către Palma (Mallorca)
15:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Palma (Mallorca)
22:15

Ce companii operează între Denia și Palma (Mallorca)?

Dacă doriți să călătoriți între Denia și Palma (Mallorca) cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Baleària, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Baleària Denia Palma (Mallorca)
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Denia-Palma (Mallorca) și puteți rezerva un bilet Baleària între Denia și Palma (Mallorca). Baleària operează 2 de traversări pe zi către Palma (Mallorca) de la Denia, iar durata călătoriei este de 5 ore. Mai multe informații despre Baleària
5 ore
2 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Denia? Unde sosesc vapoarele în Palma (Mallorca)?

Port de plecare în Denia

Feriboturile Baleària pleacă spre Palma (Mallorca) din următoarele porturi din Denia:

Dénia
Hartă

Port de sosire în Palma (Mallorca)

Navele Baleària sosesc în Palma (Mallorca) din următoarele porturi:

Palma de Mallorca
Hartă
Alte curse alternative de la Denia la Palma (Mallorca)
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Denia la Palma (Mallorca), vă va lua cel puțin 5 ore pentru a parcurge cei 234 km dintre Denia și Palma (Mallorca).

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Denia și Palma (Mallorca)) și de compania de feribot (Baleària). În prezent, există 2 de traversări pe zi între Denia și Palma (Mallorca).

Există 1 de companii de feribot care operează între Denia și Palma (Mallorca): Baleària.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Baleària, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Pentru a merge cu vaporul de la Denia la Palma (Mallorca), puteți găsi prețuri care variază de la 298 lei pentru cel mai mic, la 1954 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 825 lei.

Primul feribot pleacă din Denia la 07:30 pentru Palma (Mallorca).

Ultimul feribot spre Palma (Mallorca) pleacă de obicei de la Denia la 17:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire