Corralejo
Călătoriți direct la Playa Blanca cu feribot
Playa Blanca
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Corralejo la Playa Blanca cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Corralejo la Playa Blanca? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Corralejo la Playa Blanca este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Corralejo la Playa Blanca poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Corralejo la Playa Blanca cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Lineas Maritimas Romero. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Corralejo Playa Blanca care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Lineas Maritimas Romero oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Corralejo la Playa Blanca, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Corralejo la Playa Blanca

Port de plecare
Corralejo
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Playa Blanca
Spania
Insulele Canare
Distanța
15 km
Companii de feribot
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero
Frecvența traversărilor
20 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Corralejo Playa Blanca: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Corralejo la Playa Blanca, veți găsi bilete care variază de la 89 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 368 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Corralejo - Playa Blanca este de 194 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Corralejo la Playa Blanca este de 29 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 35 min pentru a ajunge la Playa Blanca, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Playa Blanca în 25 min. Primul feribot pleacă din portul Corralejo la 06:15. Ultimul feribot spre Playa Blanca pleacă din portul Corralejo la 14:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Corralejo la Playa Blanca
194 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Corralejo Playa Blanca (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
89 lei - 368 lei
Durata medie a traversării Corralejo Playa Blanca
29 min
Ora de plecare a primului feribot către Playa Blanca
06:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Playa Blanca
14:15
Ora de sosire a primului feribot către Playa Blanca
06:40
Ora de sosire a ultimului feribot către Playa Blanca
14:40

De ce să luați un feribot de la Corralejo la Playa Blanca?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Corralejo la Playa Blanca poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Playa Blanca. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Corralejo la Playa Blanca este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Corralejo, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Lineas Maritimas Romero și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Playa Blanca plin de energie.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Corralejo Playa Blanca este opusă! La bord, în funcție de nava Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Lineas Maritimas Romero în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Playa Blanca fără stres și total relaxat.
Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Corralejo la Playa Blanca este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.

Ce companii operează între Corralejo și Playa Blanca?

Dacă doriți să călătoriți între Corralejo și Playa Blanca cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Lineas Maritimas Romero, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Corralejo Playa Blanca
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Corralejo-Playa Blanca și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Corralejo și Playa Blanca. Naviera Armas operează 6 de traversări pe zi către Playa Blanca de la Corralejo, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Naviera Armas
40 min
6 de traversări pe zi
Fred Olsen Express Corralejo Playa Blanca
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express este o companie de feriboturi cu sediul în Las Palmas, Insulele Canare, care oferă traversări către diverse destinații din Spania și Portugalia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Corralejo-Playa Blanca și puteți rezerva un bilet Fred Olsen Express între Corralejo și Playa Blanca. Fred Olsen Express operează 7 de traversări pe zi către Playa Blanca de la Corralejo, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre Fred Olsen Express
30 min
7 de traversări pe zi
Lineas Maritimas Romero Corralejo Playa Blanca
Lineas Maritimas Romero
Lineas Maritimas Romero operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Corralejo și Playa Blanca. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Corralejo-Playa Blanca și puteți rezerva un bilet Lineas Maritimas Romero între Corralejo și Playa Blanca. Lineas Maritimas Romero operează 7 de traversări pe zi către Playa Blanca de la Corralejo, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Lineas Maritimas Romero
50 min
7 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Corralejo? Unde sosesc vapoarele în Playa Blanca?

Port de plecare în Corralejo

Feriboturile Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Lineas Maritimas Romero pleacă spre Playa Blanca din următoarele porturi din Corralejo:

Corralejo
Hartă

Port de sosire în Playa Blanca

Navele Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express sau Naviera Armas sosesc în Playa Blanca din următoarele porturi:

Playa Blanca
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Corralejo la Playa Blanca, vă va lua cel puțin 30 min pentru a parcurge cei 15 km dintre Corralejo și Playa Blanca.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Corralejo și Playa Blanca) și de compania de feribot (Naviera Armas, Fred Olsen Express și Lineas Maritimas Romero). În prezent, există 20 de traversări pe zi între Corralejo și Playa Blanca.

Există 3 de companii de feribot care operează între Corralejo și Playa Blanca: Naviera Armas, Fred Olsen Express și Lineas Maritimas Romero.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Corralejo Playa Blanca, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Corralejo și Playa Blanca, veți parcurge 15 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Corralejo la Playa Blanca, puteți găsi prețuri care variază de la 89 lei pentru cel mai mic, la 368 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 194 lei.

Primul feribot pleacă din Corralejo la 06:15 pentru Playa Blanca.

Ultimul feribot spre Playa Blanca pleacă de obicei de la Corralejo la 14:15.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Corralejo la Playa Blanca

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Corralejo și Playa Blanca. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Corralejo până la debarcarea în Playa Blanca, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Naviera Armas, Fred Olsen Express și Lineas Maritimas Romero. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Corralejo și Playa Blanca.

Îmbarcarea în Corralejo

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Corralejo Playa Blanca, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Corralejo / Trebuie să ajungeți în portul Corralejo cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express sau Naviera Armas. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Corralejo - Playa Blanca / La terminalul de feribot Corralejo, căutați ghișeele Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Lineas Maritimas Romero și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Playa Blanca / În terminalul de feribot din Corralejo sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Lineas Maritimas Romero pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Corralejo și Playa Blanca

Pe nava Naviera Armas, Fred Olsen Express sau Lineas Maritimas Romero, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Feribotul se apropie de Playa Blanca, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Playa Blanca:

  • Se vede portul Playa Blanca / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu este nevoie să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Playa Blanca.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Playa Blanca.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Playa Blanca / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. Personalul vamal din portul Playa Blanca vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Playa Blanca a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire