Coll
Călătoriți direct la Oban cu feribot
Oban
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Coll la Oban cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Coll la Oban? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Coll la Oban este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Coll la Oban poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Coll la Oban cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Caledonian MacBrayne. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Coll Oban care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Caledonian MacBrayne oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Coll la Oban, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Coll la Oban

Port de plecare
Coll
Regatul Unit
Scoția
Port de sosire
Oban
Regatul Unit
Scoția
Distanța
69 km
Companii de feribot
Caledonian MacBrayne
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Coll și Oban?

Dacă doriți să călătoriți între Coll și Oban cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Caledonian MacBrayne, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Caledonian MacBrayne Coll Oban
Caledonian MacBrayne
Caledonian MacBrayne operează servicii de feribot către Regatul Unit, inclusiv servicii de feribot între Coll și Oban. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Coll-Oban și puteți rezerva un bilet Caledonian MacBrayne între Coll și Oban. Mai multe informații despre Caledonian MacBrayne

De unde pleacă feriboturile în Coll? Unde sosesc vapoarele în Oban?

Port de plecare în Coll

Feriboturile Caledonian MacBrayne pleacă spre Oban din următoarele porturi din Coll:

Coll
Hartă

Port de sosire în Oban

Navele Caledonian MacBrayne sosesc în Oban din următoarele porturi:

Oban
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire