Traseu recomandat
Cherbourg
Călătoriți direct la Rosslare cu feribot
Rosslare
Vezi prețurile
Rute alternative
Cherbourg
Călătorie cu feribot până la Dublin
Dublin
Călătorie cu tren, autocar până la Rosslare
Rosslare
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Cherbourg la Rosslare cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Cherbourg la Rosslare? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Cherbourg la Rosslare este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Cherbourg la Rosslare poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Cherbourg la Rosslare cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries sau Stena Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Cherbourg Rosslare care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Cherbourg la Rosslare, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Cherbourg la Rosslare

Port de plecare
Cherbourg
Franţa
Normandia
Port de sosire
Rosslare
Irlanda
Distanța
444 km
Companii de feribot
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
16 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Cherbourg Rosslare: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Cherbourg la Rosslare, veți găsi bilete care variază de la 373 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 4137 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Cherbourg - Rosslare este de 1218 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Cherbourg la Rosslare este de 17 ore 17 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 19 ore pentru a ajunge la Rosslare, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Rosslare în 15 ore. Primul feribot pleacă din portul Cherbourg la 15:00. Ultimul feribot spre Rosslare pleacă din portul Cherbourg la 21:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Cherbourg la Rosslare
1218 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Cherbourg Rosslare (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
373 lei - 4137 lei
Durata medie a traversării Cherbourg Rosslare
17 ore 17 min
Ora de plecare a primului feribot către Rosslare
15:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Rosslare
21:00
Ora de sosire a primului feribot către Rosslare
05:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Rosslare
14:30

De ce să luați un feribot de la Cherbourg la Rosslare?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Cherbourg la Rosslare poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Rosslare. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Cherbourg la Rosslare este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Cherbourg Rosslare, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Cherbourg Rosslare este ultrarelaxantă. La bord, în funcție de nava Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Cu siguranță vă veți începe vacanța în Rosslare deja odihnit.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Cherbourg la Rosslare în familie decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Cherbourg, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Cherbourg la Rosslare.

Ce companii operează între Cherbourg și Rosslare?

Dacă doriți să călătoriți între Cherbourg și Rosslare cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Stena Line Cherbourg Rosslare
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cherbourg-Rosslare și puteți rezerva un bilet Stena Line între Cherbourg și Rosslare. Mai multe informații despre Stena Line
Brittany Ferries Cherbourg Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries este o companie de transport maritim cu sediul în Bretania care operează servicii de feribot către Anglia, Irlanda și Spania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cherbourg-Rosslare și puteți rezerva un bilet Brittany Ferries între Cherbourg și Rosslare. Brittany Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Rosslare de la Cherbourg, iar durata călătoriei este de 16 ore. Mai multe informații despre Brittany Ferries
16 ore
1 de traversări pe săptămână
Irish Ferries Cherbourg Rosslare
Irish Ferries
Irish Ferries operează servicii de transport cu feribotul între Irlanda și Marea Britanie și între Irlanda și Franța. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cherbourg-Rosslare și puteți rezerva un bilet Irish Ferries între Cherbourg și Rosslare. Mai multe informații despre Irish Ferries
Celtic Link Ferries Cherbourg Rosslare
Celtic Link Ferries
Celtic Link Ferries operează servicii de feribot către Franţa și Irlanda, inclusiv servicii de feribot între Cherbourg și Rosslare. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cherbourg-Rosslare și puteți rezerva un bilet Celtic Link Ferries între Cherbourg și Rosslare. Mai multe informații despre Celtic Link Ferries

De unde pleacă feriboturile în Cherbourg? Unde sosesc vapoarele în Rosslare?

Port de plecare în Cherbourg

Feriboturile Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries pleacă spre Rosslare din următoarele porturi din Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Hartă

Port de sosire în Rosslare

Navele Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries sau Stena Line sosesc în Rosslare din următoarele porturi:

Rosslare Europort Ferries
Hartă
Alte curse alternative de la Cherbourg la Rosslare
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Cherbourg la Rosslare, vă va lua cel puțin 16 ore pentru a parcurge cei 444 km dintre Cherbourg și Rosslare.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Cherbourg și Rosslare) și de compania de feribot (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries și Celtic Link Ferries). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Cherbourg și Rosslare.

Există 4 de companii de feribot care operează între Cherbourg și Rosslare: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries și Celtic Link Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Cherbourg Rosslare, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Cherbourg și Rosslare, veți parcurge 444 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Cherbourg la Rosslare, puteți găsi prețuri care variază de la 373 lei pentru cel mai mic, la 4137 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 1218 lei.

Primul feribot pleacă din Cherbourg la 15:00 pentru Rosslare.

Ultimul feribot spre Rosslare pleacă de obicei de la Cherbourg la 21:00.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Cherbourg la Rosslare

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Cherbourg și Rosslare. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries sau Stena Line, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Cherbourg până la debarcarea în Rosslare. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Cherbourg și Rosslare.

Plecare cu feribotul din Cherbourg

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Cherbourg Rosslare, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Cherbourg / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Cherbourg în limita de timp stabilită de Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Cherbourg - Rosslare / Mergeți la biroul Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries sau Stena Line din terminalul de feribot Cherbourg pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Rosslare / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Cherbourg care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries sau Celtic Link Ferries va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Traversarea între Cherbourg și Rosslare: la bordul navei...

La bordul navei Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries sau Stena Line, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Debarcarea de pe feribot în Rosslare

Iată câteva informații pentru debarcarea în Rosslare:

  • Se apropie de portul Rosslare / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Rosslare de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Cherbourg la Rosslare în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Rosslare.
  • Părăsiți nava și Rosslare este al dumneavoastră / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Un control vamal nu poate fi exclus în Rosslare. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Rosslare începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire