Călătorind cu feribotul din Cherbourg în Regatul Unit

Călătorind cu feribotul din Cherbourg în Regatul Unit este o alegere excelentă! Feriboturile Cherbourg Regatul Unit sunt operate de 2 de companii maritime (Brittany Ferries sau Condor Ferries) care deservesc porturile Guernsey, Jersey, Poole, Portsmouth și Cherbourg.

Pentru a fi siguri că veți găsi un bilet de feribot Cherbourg Regatul Unit ieftin, vă recomandăm să folosiți motorul nostru de căutare, care compară oferte, prețuri și orare de la Brittany Ferries și Condor Ferries.

Cu o frecvență totală de peste 3 de traversări pe zi, în funcție de perioada din an, ai o mulțime de opțiuni pentru a-ți planifica călătoria cu vaporul Cherbourg Regatul Unit.

Feribot Cherbourg Regatul Unit în cifre

Țări
Franţa
Regatul Unit
Numărul de traversări
3 de traversări pe zi
Numărul de porturi
5
Numărul de conexiuni cu feribotul
4
Numărul de companii de feribot
2
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Toate rutele de feribot Cherbourg Regatul Unit

Căutați un feribot din Cherbourg spre Regatul Unit? Descoperiți cele mai populare rute care vă permit să navigați între aceste regiuni diferite. Fie că doriți să ajungeți la insule, porturi istorice sau plaje pitorești, feriboturile sunt o modalitate convenabilă și confortabilă de a călători între Cherbourg și Regatul Unit. Cabine confortabile, restaurante la bord, cinematografe, activități pentru copii... feriboturile de la Condor Ferries sau Brittany Ferries oferă facilități și servicii excelente pentru toată familia.

Pentru a vă planifica călătoria cu feribotul spre {cities_and}, folosiți instrumentul nostru de comparare a tarifelor pentru a găsi cele mai bune oferte de bilete de feribot Cherbourg Regatul Unit, care vă vor economisi timp și bani. Folosind instrumentul nostru ușor de utilizat de comparare a prețurilor puteți găsi oferte și orare de la o serie de companii de feribot, inclusiv Brittany Ferries sau Condor Ferries. Cu siguranță va exista o ofertă care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră. Căutați din 4 de rute de feribot între Cherbourg și Regatul Unit!

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare
Feribot Cherbourg Regatul Unit - Bilete ieftine

Ghid pentru o călătorie cu feribotul de la Cherbourg la Regatul Unit

Regatul Unit: Călătorie cu feribotul și descoperirea țării

Porturi deservite
Marea Britanie are mai multe porturi importante deservite de companii de feribot. Principalele porturi de feribot din Marea Britanie sunt Portsmouth, Plymouth, Poole, Southampton, Dover, Newhaven, Harwich și Liverpool. Puteți găsi traversări cu feribotul din aceste porturi către diverse destinații din Europa, inclusiv Franța, Spania, Olanda, Irlanda și multe altele.

Companii de feribot
Există mai multe companii de feribot care deservesc porturile britanice. Cele mai cunoscute sunt Brittany Ferries, P&O Ferries, DFDS Seaways, Irish Ferries, Stena Line și Corsica Linea. Fiecare dintre aceste companii oferă tarife și orare diferite, așa că este important să comparați înainte de a vă rezerva călătoria cu feribotul.

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

None

None
None
None