Casamicciola Terme
Călătoriți direct la Procida cu feribot
Procida
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Casamicciola Terme la Procida cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Casamicciola Terme la Procida? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Casamicciola Terme la Procida este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Casamicciola Terme la Procida poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Casamicciola Terme la Procida cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum SNAV sau Caremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Casamicciola Terme Procida care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor SNAV sau Caremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Casamicciola Terme la Procida, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Casamicciola Terme la Procida

Port de plecare
Casamicciola Terme
Italia
Campania
Port de sosire
Procida
Italia
Campania
Distanța
10 km
Companii de feribot
SNAV, Caremar
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Casamicciola Terme Procida: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Casamicciola Terme la Procida, veți găsi bilete care variază de la 70 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 323 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Casamicciola Terme - Procida este de 159 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Casamicciola Terme la Procida este de 27 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 30 min pentru a ajunge la Procida, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Procida în 20 min. Primul feribot pleacă din portul Casamicciola Terme la 07:10. Ultimul feribot spre Procida pleacă din portul Casamicciola Terme la 17:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Casamicciola Terme la Procida
159 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Casamicciola Terme Procida (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
70 lei - 323 lei
Durata medie a traversării Casamicciola Terme Procida
27 min
Ora de plecare a primului feribot către Procida
07:10
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Procida
17:30
Ora de sosire a primului feribot către Procida
07:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Procida
18:00

De ce să luați un feribot de la Casamicciola Terme la Procida?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Casamicciola Terme la Procida poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Procida. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Casamicciola Terme la Procida este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Casamicciola Terme-Procida, accesați zonele exterioare ale navei SNAV sau Caremar pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Procida plin de energie.
Transportul bicicletei nu este o problemă
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Casamicciola Terme-Procida în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Procida pentru a coborî de pe vas.
Odihna într-o cabină
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Casamicciola Terme la Procida este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Casamicciola Terme și Procida?

Dacă doriți să călătoriți între Casamicciola Terme și Procida cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv SNAV sau Caremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

SNAV Casamicciola Terme Procida
SNAV
SNAV este o companie de feribot cu sediul în Italia care oferă servicii de feribot între insulele italiene și porturile de pe teritoriul continental italian, precum și servicii internaționale către Croația și Albania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Casamicciola Terme-Procida și puteți rezerva un bilet SNAV între Casamicciola Terme și Procida. SNAV operează 4 de traversări pe zi către Procida de la Casamicciola Terme, iar durata călătoriei este de 20 min. Mai multe informații despre SNAV
20 min
4 de traversări pe zi
Caremar Casamicciola Terme Procida
Caremar
Caremar operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Casamicciola Terme și Procida. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Casamicciola Terme-Procida și puteți rezerva un bilet Caremar între Casamicciola Terme și Procida. Mai multe informații despre Caremar

De unde pleacă feriboturile în Casamicciola Terme? Unde sosesc vapoarele în Procida?

Port de plecare în Casamicciola Terme

Feriboturile SNAV sau Caremar pleacă spre Procida din următoarele porturi din Casamicciola Terme:

Casamicciola
Hartă

Port de sosire în Procida

Navele Caremar sau SNAV sosesc în Procida din următoarele porturi:

Procida
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Casamicciola Terme la Procida, vă va lua cel puțin 20 min pentru a parcurge cei 10 km dintre Casamicciola Terme și Procida.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Casamicciola Terme și Procida) și de compania de feribot (SNAV și Caremar). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Casamicciola Terme și Procida.

Există 2 de companii de feribot care operează între Casamicciola Terme și Procida: SNAV și Caremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de SNAV, Caremar.

În timpul traversării între Casamicciola Terme și Procida, veți parcurge 10 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Casamicciola Terme la Procida, puteți găsi prețuri care variază de la 70 lei pentru cel mai mic, la 323 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 159 lei.

Primul feribot pleacă din Casamicciola Terme la 07:10 pentru Procida.

Ultimul feribot spre Procida pleacă de obicei de la Casamicciola Terme la 17:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire