Capri
Călătoriți direct la Positano cu feribot
Positano
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Capri la Positano cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Capri la Positano? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Capri la Positano este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Capri la Positano poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Capri la Positano cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Capri Positano care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Capri la Positano, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Capri la Positano

Port de plecare
Capri
Italia
Campania
Port de sosire
Positano
Italia
Campania
Distanța
23 km
Companii de feribot
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Capri Positano: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Capri la Positano, veți găsi bilete care variază de la 104 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 109 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Capri - Positano este de 109 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Capri la Positano este de 40 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 50 min pentru a ajunge la Positano, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Positano în 30 min. Primul feribot pleacă din portul Capri la 11:15. Ultimul feribot spre Positano pleacă din portul Capri la 17:32.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Capri la Positano
109 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Capri Positano (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
104 lei - 109 lei
Durata medie a traversării Capri Positano
40 min
Ora de plecare a primului feribot către Positano
11:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Positano
17:32
Ora de sosire a primului feribot către Positano
11:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Positano
18:10

De ce să luați un feribot de la Capri la Positano?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Capri la Positano poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Positano. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Capri la Positano este o modalitate ideală de a călători.

Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Capri Positano este opusă! Feriboturile operate de NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Positano fără stres și total relaxat.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Capri-Positano, de la îmbarcarea în portul Capri până la debarcarea în Positano, personalul calificat și zâmbitor al NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În timpul traversării Capri-Positano, accesați zonele exterioare ale navei NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Positano plin de energie.

Ce companii operează între Capri și Positano?

Dacă doriți să călătoriți între Capri și Positano cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Capri Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) a fost înființată în 1950 și are sediul în Napoli, Italia. Compania oferă traversări cu feribotul în zona Golfului Napoli și a Sardiniei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Capri-Positano și puteți rezerva un bilet NLG - Navigazione Libera del Golfo între Capri și Positano. NLG - Navigazione Libera del Golfo operează 3 de traversări pe zi către Positano de la Capri, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre NLG - Navigazione Libera del Golfo
30 min
3 de traversări pe zi
Alicost Capri Positano
Alicost
Alicost operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Capri și Positano. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Capri-Positano și puteți rezerva un bilet Alicost între Capri și Positano. Mai multe informații despre Alicost
Positano Jet Capri Positano
Positano Jet
Positano Jet operează servicii de feribot către Italia, inclusiv servicii de feribot între Capri și Positano. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Capri-Positano și puteți rezerva un bilet Positano Jet între Capri și Positano. Mai multe informații despre Positano Jet
Alilauro Capri Positano
Alilauro
Alilauro este o companie de feribot cu sediul în Italia care oferă servicii de feribot între insulele italiene din Marea Tireniană, inclusiv Ischia și Capri. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Capri-Positano și puteți rezerva un bilet Alilauro între Capri și Positano. Alilauro operează 7 de traversări pe săptămână către Positano de la Capri, iar durata călătoriei este de 1 ore 20 min. Mai multe informații despre Alilauro
1 ore 20 min
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Capri? Unde sosesc vapoarele în Positano?

Port de plecare în Capri

Feriboturile NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro pleacă spre Positano din următoarele porturi din Capri:

Capri
Hartă

Port de sosire în Positano

Navele Alilauro, Positano Jet, Alicost sau NLG - Navigazione Libera del Golfo sosesc în Positano din următoarele porturi:

Positano
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Capri la Positano, vă va lua cel puțin 30 min pentru a parcurge cei 23 km dintre Capri și Positano.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Capri și Positano) și de compania de feribot (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet și Alilauro). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Capri și Positano.

Există 4 de companii de feribot care operează între Capri și Positano: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet și Alilauro.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Capri Positano, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Capri și Positano, veți parcurge 23 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Capri la Positano, puteți găsi prețuri care variază de la 104 lei pentru cel mai mic, la 109 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 109 lei.

Primul feribot pleacă din Capri la 11:15 pentru Positano.

Ultimul feribot spre Positano pleacă de obicei de la Capri la 17:32.

Cum este o traversare cu feribotul de la Capri la Positano?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Capri la Positano, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Capri până la debarcarea în Positano, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet și Alilauro. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Capri și Positano.

Îmbarcarea în Capri

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Capri Positano, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Capri / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Capri, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Capri - Positano / La terminalul de feribot Capri, căutați ghișeele NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Positano / Din terminalul de feribot din Capri veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet sau Alilauro pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul feribotului între Capri și Positano

La bordul navei Alilauro, Positano Jet, Alicost sau NLG - Navigazione Libera del Golfo, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Positano este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Positano:

  • Se vede portul Positano / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu este nevoie să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Positano de pe punțile exterioare.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Capri la Positano în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Positano.
  • Părăsiți nava și Positano este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Positano vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Positano a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire