Caleta del Sebo
Călătoriți direct la Haría cu feribot
Haría
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Caleta del Sebo la Haría cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Caleta del Sebo la Haría? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Caleta del Sebo la Haría este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Caleta del Sebo la Haría poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Caleta del Sebo la Haría cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Biosfera Express sau Lineas Maritimas Romero. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Caleta del Sebo Haría care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Biosfera Express sau Lineas Maritimas Romero oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Caleta del Sebo la Haría, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Caleta del Sebo la Haría

Port de plecare
Caleta del Sebo
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Haría
Spania
Insulele Canare
Distanța
5 km
Companii de feribot
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Frecvența traversărilor
19 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Caleta del Sebo Haría: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Caleta del Sebo la Haría, veți găsi bilete care variază de la 75 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 75 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Caleta del Sebo - Haría este de 75 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Caleta del Sebo la Haría este de 25 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 25 min pentru a ajunge la Haría, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Haría în 25 min. Primul feribot pleacă din portul Caleta del Sebo la 07:00. Ultimul feribot spre Haría pleacă din portul Caleta del Sebo la 10:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Caleta del Sebo la Haría
75 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Caleta del Sebo Haría (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
75 lei - 75 lei
Durata medie a traversării Caleta del Sebo Haría
25 min
Ora de plecare a primului feribot către Haría
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Haría
10:00
Ora de sosire a primului feribot către Haría
07:25
Ora de sosire a ultimului feribot către Haría
10:25

De ce să luați un feribot de la Caleta del Sebo la Haría?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Caleta del Sebo la Haría poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Haría. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Caleta del Sebo la Haría este o modalitate ideală de a călători.

Pentru confortul unei cabine
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Caleta del Sebo la Haría rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Biosfera Express sau Lineas Maritimas Romero pentru cei 5 km dintre Caleta del Sebo și Haría veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Haría!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Caleta del Sebo Haría, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Biosfera Express sau Lineas Maritimas Romero, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.

Ce companii operează între Caleta del Sebo și Haría?

Dacă doriți să călătoriți între Caleta del Sebo și Haría cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Biosfera Express sau Lineas Maritimas Romero, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Biosfera Express Caleta del Sebo Haría
Biosfera Express
Biosfera Express operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Caleta del Sebo și Haría. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Caleta del Sebo-Haría și puteți rezerva un bilet Biosfera Express între Caleta del Sebo și Haría. Biosfera Express operează 9 de traversări pe zi către Haría de la Caleta del Sebo, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre Biosfera Express
30 min
9 de traversări pe zi
Lineas Maritimas Romero Caleta del Sebo Haría
Lineas Maritimas Romero
Lineas Maritimas Romero operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Caleta del Sebo și Haría. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Caleta del Sebo-Haría și puteți rezerva un bilet Lineas Maritimas Romero între Caleta del Sebo și Haría. Lineas Maritimas Romero operează 10 de traversări pe zi către Haría de la Caleta del Sebo, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre Lineas Maritimas Romero
30 min
10 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Caleta del Sebo? Unde sosesc vapoarele în Haría?

Port de plecare în Caleta del Sebo

Feriboturile Biosfera Express sau Lineas Maritimas Romero pleacă spre Haría din următoarele porturi din Caleta del Sebo:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Hartă

Port de sosire în Haría

Navele Lineas Maritimas Romero sau Biosfera Express sosesc în Haría din următoarele porturi:

Orzola
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Caleta del Sebo la Haría, vă va lua cel puțin 30 min pentru a parcurge cei 5 km dintre Caleta del Sebo și Haría.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Caleta del Sebo și Haría) și de compania de feribot (Biosfera Express și Lineas Maritimas Romero). În prezent, există 19 de traversări pe zi între Caleta del Sebo și Haría.

Există 2 de companii de feribot care operează între Caleta del Sebo și Haría: Biosfera Express și Lineas Maritimas Romero.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

În timpul traversării între Caleta del Sebo și Haría, veți parcurge 5 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Caleta del Sebo la Haría, puteți găsi prețuri care variază de la 75 lei pentru cel mai mic, la 75 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 75 lei.

Primul feribot pleacă din Caleta del Sebo la 07:00 pentru Haría.

Ultimul feribot spre Haría pleacă de obicei de la Caleta del Sebo la 10:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire