Traseu recomandat
Cagliari
Călătoriți direct la Civitavecchia cu feribot
Civitavecchia
Vezi prețurile
Rute alternative
Cagliari
Călătorie cu zboruri până la Olbia
Olbia
Călătorie cu feribot până la Civitavecchia
Civitavecchia
Vezi prețurile
Cagliari
Călătorie cu zboruri până la Roma
Roma
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Civitavecchia
Civitavecchia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Cagliari la Civitavecchia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Cagliari la Civitavecchia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Cagliari la Civitavecchia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Cagliari la Civitavecchia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Cagliari la Civitavecchia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci sau Saremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Cagliari Civitavecchia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Tirrenia di Navigazione sau Grimaldi Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Cagliari la Civitavecchia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Cagliari la Civitavecchia

Port de plecare
Cagliari
Italia
Sardinia
Port de sosire
Civitavecchia
Italia
Latium
Distanța
392 km
Companii de feribot
Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
13 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Cagliari Civitavecchia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Cagliari la Civitavecchia, veți găsi bilete care variază de la 214 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1004 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Cagliari - Civitavecchia este de 607 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Cagliari la Civitavecchia este de 14 ore 43 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 15 ore pentru a ajunge la Civitavecchia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Civitavecchia în 13 ore. Primul feribot pleacă din portul Cagliari la 20:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Cagliari la Civitavecchia
607 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Cagliari Civitavecchia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
214 lei - 1004 lei
Durata medie a traversării Cagliari Civitavecchia
14 ore 43 min
Ora de plecare a primului feribot către Civitavecchia
20:00
Ora de sosire a primului feribot către Civitavecchia
09:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Civitavecchia
11:00

De ce să luați un feribot de la Cagliari la Civitavecchia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Cagliari la Civitavecchia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Civitavecchia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Cagliari la Civitavecchia este o modalitate ideală de a călători.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Cagliari-Civitavecchia în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Civitavecchia pentru a coborî de pe vas.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Cagliari Civitavecchia, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Tirrenia di Navigazione sau Grimaldi Lines, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Tirrenia di Navigazione sau Grimaldi Lines în Cagliari, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Civitavecchia. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Tirrenia di Navigazione sau Grimaldi Lines, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Cagliari și Civitavecchia?

Dacă doriți să călătoriți între Cagliari și Civitavecchia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Tirrenia di Navigazione sau Grimaldi Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Tirrenia di Navigazione Cagliari Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione este o companie de feribot cu sediul în Cagliari, Sardinia. Înființată în 1946, aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Italia și Sardinia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cagliari-Civitavecchia și puteți rezerva un bilet Tirrenia di Navigazione între Cagliari și Civitavecchia. Tirrenia di Navigazione operează 7 de traversări pe săptămână către Civitavecchia de la Cagliari, iar durata călătoriei este de 13 ore. Mai multe informații despre Tirrenia di Navigazione
13 ore
7 de traversări pe săptămână
Grimaldi Lines Cagliari Civitavecchia
Grimaldi Lines
Înființată în 1947, Grimaldi Lines are sediul în Napoli, Italia. Aceasta oferă servicii de feribot către mai multe destinații din Europa și Africa de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cagliari-Civitavecchia și puteți rezerva un bilet Grimaldi Lines între Cagliari și Civitavecchia. Mai multe informații despre Grimaldi Lines

De unde pleacă feriboturile în Cagliari? Unde sosesc vapoarele în Civitavecchia?

Port de plecare în Cagliari

Feriboturile Tirrenia di Navigazione sau Grimaldi Lines pleacă spre Civitavecchia din următoarele porturi din Cagliari:

Cagliari
Hartă

Port de sosire în Civitavecchia

Navele Grimaldi Lines sau Tirrenia di Navigazione sosesc în Civitavecchia din următoarele porturi:

Civitavecchia
Hartă
Alte curse alternative de la Cagliari la Civitavecchia
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Cagliari la Civitavecchia, vă va lua cel puțin 13 ore pentru a parcurge cei 392 km dintre Cagliari și Civitavecchia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Cagliari și Civitavecchia) și de compania de feribot (Tirrenia di Navigazione și Grimaldi Lines). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între Cagliari și Civitavecchia.

Există 2 de companii de feribot care operează între Cagliari și Civitavecchia: Tirrenia di Navigazione și Grimaldi Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar.

În timpul traversării între Cagliari și Civitavecchia, veți parcurge 392 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Cagliari la Civitavecchia, puteți găsi prețuri care variază de la 214 lei pentru cel mai mic, la 1004 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 607 lei.

Primul feribot pleacă din Cagliari la 20:00 pentru Civitavecchia.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire