Cagliari
Călătoriți direct la Arbatax cu feribot
Arbatax
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Cagliari la Arbatax cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Cagliari la Arbatax? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Cagliari la Arbatax este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Cagliari la Arbatax poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Cagliari la Arbatax cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Tirrenia di Navigazione. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Cagliari Arbatax care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Tirrenia di Navigazione oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Cagliari la Arbatax, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Cagliari la Arbatax

Port de plecare
Cagliari
Italia
Sardinia
Port de sosire
Arbatax
Italia
Sardinia
Distanța
94 km
Companii de feribot
Tirrenia di Navigazione
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Cagliari și Arbatax?

Dacă doriți să călătoriți între Cagliari și Arbatax cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Tirrenia di Navigazione, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Tirrenia di Navigazione Cagliari Arbatax
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione este o companie de feribot cu sediul în Cagliari, Sardinia. Înființată în 1946, aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Italia și Sardinia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cagliari-Arbatax și puteți rezerva un bilet Tirrenia di Navigazione între Cagliari și Arbatax. Mai multe informații despre Tirrenia di Navigazione

De unde pleacă feriboturile în Cagliari? Unde sosesc vapoarele în Arbatax?

Port de plecare în Cagliari

Feriboturile Tirrenia di Navigazione pleacă spre Arbatax din următoarele porturi din Cagliari:

Cagliari
Hartă

Port de sosire în Arbatax

Navele Tirrenia di Navigazione sosesc în Arbatax din următoarele porturi:

Porti di Tortoli Arbatax
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire