Traseu recomandat
Cadiz
Călătoriți direct la Santa Cruz de La Palma cu feribot
Santa Cruz de La Palma
Vezi prețurile
Rute alternative
Cadiz
Călătorie cu feribot până la Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria
Călătorie cu zboruri, feribot până la Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Cadiz Santa Cruz de La Palma care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma

Port de plecare
Cadiz
Spania
Andaluzia
Port de sosire
Santa Cruz de La Palma
Spania
Insulele Canare
Distanța
1382 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
64 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Cadiz Santa Cruz de La Palma: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma, veți găsi bilete care variază de la 875 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 2839 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Cadiz - Santa Cruz de La Palma este de 1820 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma este de 33 ore. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 33 ore pentru a ajunge la Santa Cruz de La Palma, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Santa Cruz de La Palma în 33 ore. Primul feribot pleacă din portul Cadiz la 14:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma
1820 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Cadiz Santa Cruz de La Palma (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
875 lei - 2839 lei
Durata medie a traversării Cadiz Santa Cruz de La Palma
33 ore
Ora de plecare a primului feribot către Santa Cruz de La Palma
14:00
Ora de sosire a primului feribot către Santa Cruz de La Palma
22:00

De ce să luați un feribot de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Santa Cruz de La Palma. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Cadiz până la Santa Cruz de La Palma, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Cadiz-Santa Cruz de La Palma, de la îmbarcarea în portul Cadiz până la debarcarea în Santa Cruz de La Palma, personalul calificat și zâmbitor al Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.
Pentru a lua aer de mare
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Cadiz-Santa Cruz de La Palma, accesați zonele exterioare ale navei Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Santa Cruz de La Palma plin de energie.

Ce companii operează între Cadiz și Santa Cruz de La Palma?

Dacă doriți să călătoriți între Cadiz și Santa Cruz de La Palma cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Cadiz Santa Cruz de La Palma
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cadiz-Santa Cruz de La Palma și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Cadiz și Santa Cruz de La Palma. Acciona Trasmediterránea operează 1 de traversări pe săptămână către Santa Cruz de La Palma de la Cadiz, iar durata călătoriei este de 64 ore. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
64 ore
1 de traversări pe săptămână
Naviera Armas Cadiz Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Cadiz-Santa Cruz de La Palma și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Cadiz și Santa Cruz de La Palma. Mai multe informații despre Naviera Armas

De unde pleacă feriboturile în Cadiz? Unde sosesc vapoarele în Santa Cruz de La Palma?

Port de plecare în Cadiz

Feriboturile Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas pleacă spre Santa Cruz de La Palma din următoarele porturi din Cadiz:

Estacion Maritima Cádiz
Hartă

Port de sosire în Santa Cruz de La Palma

Navele Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Santa Cruz de La Palma din următoarele porturi:

Santa Cruz de La Palma
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma, vă va lua cel puțin 64 ore pentru a parcurge cei 1382 km dintre Cadiz și Santa Cruz de La Palma.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Cadiz și Santa Cruz de La Palma) și de compania de feribot (Acciona Trasmediterránea și Naviera Armas). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Cadiz și Santa Cruz de La Palma.

Există 2 de companii de feribot care operează între Cadiz și Santa Cruz de La Palma: Acciona Trasmediterránea și Naviera Armas.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

În timpul traversării între Cadiz și Santa Cruz de La Palma, veți parcurge 1382 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Cadiz la Santa Cruz de La Palma, puteți găsi prețuri care variază de la 875 lei pentru cel mai mic, la 2839 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 1820 lei.

Primul feribot pleacă din Cadiz la 14:00 pentru Santa Cruz de La Palma.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire