Bueu
Călătoriți direct la Ons cu feribot
Ons
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Bueu la Ons cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Bueu la Ons? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Bueu la Ons este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Bueu la Ons poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Bueu la Ons cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Mar de Ons sau Naviera Nabia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Bueu Ons care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Mar de Ons sau Naviera Nabia oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Bueu la Ons, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Bueu la Ons

Port de plecare
Bueu
Spania
Galicia
Port de sosire
Ons
Spania
Galicia
Distanța
13 km
Companii de feribot
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Bueu la Ons?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Bueu la Ons poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ons. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Bueu la Ons este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Mar de Ons sau Naviera Nabia pentru cei 13 km dintre Bueu și Ons veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Ons!
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Bueu la Ons este mult mai rapidă cu avionul. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Bueu Ons la bordul feribotului Naviera Nabia sau Mar de Ons, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Bueu Ons, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Mar de Ons sau Naviera Nabia, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.

Ce companii operează între Bueu și Ons?

Dacă doriți să călătoriți între Bueu și Ons cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Mar de Ons sau Naviera Nabia, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Mar de Ons Bueu Ons
Mar de Ons
Mar de Ons este o companie de feribot cu sediul în Spania care oferă traversări între insulele galiciene. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Bueu-Ons și puteți rezerva un bilet Mar de Ons între Bueu și Ons. Mar de Ons operează 8 de traversări pe săptămână către Ons de la Bueu, iar durata călătoriei este de 55 min. Mai multe informații despre Mar de Ons
55 min
8 de traversări pe săptămână
Naviera Nabia Bueu Ons
Naviera Nabia
Naviera Nabia operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Bueu și Ons. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Bueu-Ons și puteți rezerva un bilet Naviera Nabia între Bueu și Ons. Naviera Nabia operează 6 de traversări pe zi către Ons de la Bueu, iar durata călătoriei este de 55 min. Mai multe informații despre Naviera Nabia
55 min
6 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Bueu? Unde sosesc vapoarele în Ons?

Port de plecare în Bueu

Feriboturile Mar de Ons sau Naviera Nabia pleacă spre Ons din următoarele porturi din Bueu:

Bueu
Hartă

Port de sosire în Ons

Navele Naviera Nabia sau Mar de Ons sosesc în Ons din următoarele porturi:

Ons Island
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Bueu la Ons, vă va lua cel puțin 55 min pentru a parcurge cei 13 km dintre Bueu și Ons.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Bueu și Ons) și de compania de feribot (Mar de Ons și Naviera Nabia). În prezent, există 7 de traversări pe zi între Bueu și Ons.

Există 2 de companii de feribot care operează între Bueu și Ons: Mar de Ons și Naviera Nabia.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Mar de Ons, Naviera Nabia.

În timpul traversării între Bueu și Ons, veți parcurge 13 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire