Brest
Călătoriți direct la Ouessant cu feribot
Ouessant
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Brest la Ouessant cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Brest la Ouessant? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Brest la Ouessant este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Brest la Ouessant poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Brest la Ouessant cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Penn Ar Bed. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Brest Ouessant care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Penn Ar Bed oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Brest la Ouessant, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Brest la Ouessant

Port de plecare
Brest
Franţa
Bretania
Port de sosire
Ouessant
Franţa
Bretania
Distanța
45 km
Companii de feribot
Penn Ar Bed
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Brest și Ouessant?

Dacă doriți să călătoriți între Brest și Ouessant cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Penn Ar Bed, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Penn Ar Bed Brest Ouessant
Penn Ar Bed
Penn Ar Bed operează servicii de feribot către Franţa, inclusiv servicii de feribot între Brest și Ouessant. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Brest-Ouessant și puteți rezerva un bilet Penn Ar Bed între Brest și Ouessant. Mai multe informații despre Penn Ar Bed

De unde pleacă feriboturile în Brest? Unde sosesc vapoarele în Ouessant?

Port de plecare în Brest

Feriboturile Penn Ar Bed pleacă spre Ouessant din următoarele porturi din Brest:

Brest - Penn Ar Bed
Hartă

Port de sosire în Ouessant

Navele Penn Ar Bed sosesc în Ouessant din următoarele porturi:

Ile de Ouessant
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire