Bastia
Călătoriți direct la Portoferraio cu feribot
Portoferraio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Bastia la Portoferraio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Bastia la Portoferraio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Bastia la Portoferraio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Bastia la Portoferraio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Bastia la Portoferraio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Corsica Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Bastia Portoferraio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Bastia la Portoferraio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Bastia la Portoferraio

Port de plecare
Bastia
Franţa
Corsica
Port de sosire
Portoferraio
Italia
Toscana
Distanța
72 km
Companii de feribot
Corsica Ferries
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Bastia Portoferraio: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Bastia la Portoferraio, veți găsi bilete care variază de la 99 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 572 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Bastia - Portoferraio este de 298 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Bastia la Portoferraio este de 1 ore 39 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore pentru a ajunge la Portoferraio, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Portoferraio în 1 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Bastia la 06:30. Ultimul feribot spre Portoferraio pleacă din portul Bastia la 07:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Bastia la Portoferraio
298 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Bastia Portoferraio (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
99 lei - 572 lei
Durata medie a traversării Bastia Portoferraio
1 ore 39 min
Ora de plecare a primului feribot către Portoferraio
06:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Portoferraio
07:15
Ora de sosire a primului feribot către Portoferraio
08:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Portoferraio
10:15

Ce companii operează între Bastia și Portoferraio?

Dacă doriți să călătoriți între Bastia și Portoferraio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Ferries Bastia Portoferraio
Corsica Ferries
Corsica Ferries este o companie franco-italiană de feriboturi care deservește Corsica și Sardinia din Franța continentală și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Bastia-Portoferraio și puteți rezerva un bilet Corsica Ferries între Bastia și Portoferraio. Corsica Ferries operează 2 de traversări pe săptămână către Portoferraio de la Bastia, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Corsica Ferries
1 ore 30 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Bastia? Unde sosesc vapoarele în Portoferraio?

Port de plecare în Bastia

Feriboturile Corsica Ferries pleacă spre Portoferraio din următoarele porturi din Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Hartă

Port de sosire în Portoferraio

Navele Corsica Ferries sosesc în Portoferraio din următoarele porturi:

Portoferraio
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire