Traseu recomandat
Barcelona
Călătoriți direct la Civitavecchia cu feribot
Civitavecchia
Vezi prețurile
Rute alternative
Barcelona
Călătorie cu zboruri până la Olbia
Olbia
Călătorie cu feribot până la Civitavecchia
Civitavecchia
Vezi prețurile
Barcelona
Călătorie cu feribot până la Livorno
Livorno
Călătorie cu tren, carpooling până la Civitavecchia
Civitavecchia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Barcelona la Civitavecchia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Barcelona la Civitavecchia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Barcelona la Civitavecchia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Barcelona la Civitavecchia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Barcelona la Civitavecchia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci sau Saremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Barcelona Civitavecchia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Grimaldi Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Barcelona la Civitavecchia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Barcelona la Civitavecchia

Port de plecare
Barcelona
Spania
Catalonia
Port de sosire
Civitavecchia
Italia
Latium
Distanța
802 km
Companii de feribot
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
20 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Barcelona Civitavecchia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Barcelona la Civitavecchia, veți găsi bilete care variază de la 224 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1591 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Barcelona - Civitavecchia este de 631 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Barcelona la Civitavecchia este de 21 ore 17 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 23 ore 30 min pentru a ajunge la Civitavecchia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Civitavecchia în 19 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Barcelona la 01:00. Ultimul feribot spre Civitavecchia pleacă din portul Barcelona la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Barcelona la Civitavecchia
631 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Barcelona Civitavecchia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
224 lei - 1591 lei
Durata medie a traversării Barcelona Civitavecchia
21 ore 17 min
Ora de plecare a primului feribot către Civitavecchia
01:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Civitavecchia
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Civitavecchia
01:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Civitavecchia
22:30

Ce companii operează între Barcelona și Civitavecchia?

Dacă doriți să călătoriți între Barcelona și Civitavecchia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Grimaldi Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Grimaldi Lines Barcelona Civitavecchia
Grimaldi Lines
Înființată în 1947, Grimaldi Lines are sediul în Napoli, Italia. Aceasta oferă servicii de feribot către mai multe destinații din Europa și Africa de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Barcelona-Civitavecchia și puteți rezerva un bilet Grimaldi Lines între Barcelona și Civitavecchia. Grimaldi Lines operează 6 de traversări pe săptămână către Civitavecchia de la Barcelona, iar durata călătoriei este de 20 ore. Mai multe informații despre Grimaldi Lines
20 ore
6 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Barcelona? Unde sosesc vapoarele în Civitavecchia?

Port de plecare în Barcelona

Feriboturile Grimaldi Lines pleacă spre Civitavecchia din următoarele porturi din Barcelona:

Barcelona
Hartă

Port de sosire în Civitavecchia

Navele Grimaldi Lines sosesc în Civitavecchia din următoarele porturi:

Civitavecchia
Hartă
Alte curse alternative de la Barcelona la Civitavecchia
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Barcelona la Civitavecchia, vă va lua cel puțin 20 ore pentru a parcurge cei 802 km dintre Barcelona și Civitavecchia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Barcelona și Civitavecchia) și de compania de feribot (Grimaldi Lines). În prezent, există 6 de traversări pe săptămână între Barcelona și Civitavecchia.

Există 1 de companii de feribot care operează între Barcelona și Civitavecchia: Grimaldi Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Pentru a merge cu vaporul de la Barcelona la Civitavecchia, puteți găsi prețuri care variază de la 224 lei pentru cel mai mic, la 1591 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 631 lei.

Primul feribot pleacă din Barcelona la 01:00 pentru Civitavecchia.

Ultimul feribot spre Civitavecchia pleacă de obicei de la Barcelona la 23:59.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire