Baiona
Călătoriți direct la Illas Cíes cu feribot
Illas Cíes
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Baiona la Illas Cíes cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Baiona la Illas Cíes? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Baiona la Illas Cíes este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Baiona la Illas Cíes poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Baiona la Illas Cíes cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Naviera Nabia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Baiona Illas Cíes care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Nabia oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Baiona la Illas Cíes, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Baiona la Illas Cíes

Port de plecare
Baiona
Spania
Galicia
Port de sosire
Illas Cíes
Spania
Galicia
Distanța
9 km
Companii de feribot
Naviera Nabia
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Baiona și Illas Cíes?

Dacă doriți să călătoriți între Baiona și Illas Cíes cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Nabia, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Nabia Baiona Illas Cíes
Naviera Nabia
Naviera Nabia operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Baiona și Illas Cíes. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Baiona-Illas Cíes și puteți rezerva un bilet Naviera Nabia între Baiona și Illas Cíes. Mai multe informații despre Naviera Nabia

De unde pleacă feriboturile în Baiona? Unde sosesc vapoarele în Illas Cíes?

Port de plecare în Baiona

Feriboturile Naviera Nabia pleacă spre Illas Cíes din următoarele porturi din Baiona:

Baiona
Hartă

Port de sosire în Illas Cíes

Navele Naviera Nabia sosesc în Illas Cíes din următoarele porturi:

Cies Islands
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire