Ayvalik
Călătoriți direct la Mytilene cu feribot
Mytilene
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ayvalik la Mytilene cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ayvalik la Mytilene? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ayvalik la Mytilene este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ayvalik la Mytilene poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ayvalik la Mytilene cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Turyol. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ayvalik Mytilene care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Turyol oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ayvalik la Mytilene, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ayvalik la Mytilene

Port de plecare
Ayvalik
Turcia
Port de sosire
Mytilene
Grecia
Insulele din Marea Egee
Distanța
26 km
Companii de feribot
Turyol
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
1 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ayvalik Mytilene: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ayvalik la Mytilene, veți găsi bilete care variază de la 99 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 482 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ayvalik - Mytilene este de 288 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ayvalik la Mytilene este de 1 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 30 min pentru a ajunge la Mytilene, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Mytilene în 1 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Ayvalik la 09:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ayvalik la Mytilene
288 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ayvalik Mytilene (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
99 lei - 482 lei
Durata medie a traversării Ayvalik Mytilene
1 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Mytilene
09:00
Ora de sosire a primului feribot către Mytilene
10:30

Ce companii operează între Ayvalik și Mytilene?

Dacă doriți să călătoriți între Ayvalik și Mytilene cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Turyol, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Turyol Ayvalik Mytilene
Turyol
Turyol operează servicii de feribot către Turcia și Grecia, inclusiv servicii de feribot între Ayvalik și Mytilene. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ayvalik-Mytilene și puteți rezerva un bilet Turyol între Ayvalik și Mytilene. Turyol operează 2 de traversări pe zi către Mytilene de la Ayvalik, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Turyol
1 ore 30 min
2 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Ayvalik? Unde sosesc vapoarele în Mytilene?

Port de plecare în Ayvalik

Feriboturile Turyol pleacă spre Mytilene din următoarele porturi din Ayvalik:

Ayvalik
Hartă

Port de sosire în Mytilene

Navele Turyol sosesc în Mytilene din următoarele porturi:

Mytilene
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire