Atena
Călătoriți direct la Spetses cu feribot
Spetses
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Atena la Spetses cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Atena la Spetses? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Atena la Spetses este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Atena la Spetses poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Atena la Spetses cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways sau Alpha Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Atena Spetses care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways sau Alpha Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Atena la Spetses, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Atena la Spetses

Port de plecare
Atena
Grecia
Attica
Port de sosire
Spetses
Grecia
Attica
Distanța
93 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Atena Spetses: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Atena la Spetses, veți găsi bilete care variază de la 239 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 268 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Atena - Spetses este de 244 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Atena la Spetses este de 2 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 10 min pentru a ajunge la Spetses, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Spetses în 2 ore. Primul feribot pleacă din portul Atena la 08:30. Ultimul feribot spre Spetses pleacă din portul Atena la 16:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Atena la Spetses
244 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Atena Spetses (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
239 lei - 268 lei
Durata medie a traversării Atena Spetses
2 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Spetses
08:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Spetses
16:15
Ora de sosire a primului feribot către Spetses
10:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Spetses
18:20

De ce să luați un feribot de la Atena la Spetses?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Atena la Spetses poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Spetses. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Atena la Spetses este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Pe feribotul Spetses din Atena, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Spetses. Cu toate acestea, merită să întrebați personalul Hellenic Seaways sau Alpha Lines dacă nava are un depozit de bagaje unde vă puteți lăsa bagajele până când ajungeți la Spetses.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Atena la Spetses este mult mai rapidă cu avionul. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Atena Spetses la bordul feribotului Alpha Lines sau Hellenic Seaways, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Atena la Spetses în familie decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Atena, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Atena și Spetses va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.

Ce companii operează între Atena și Spetses?

Dacă doriți să călătoriți între Atena și Spetses cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways sau Alpha Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Atena Spetses
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Atena-Spetses și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Atena și Spetses. Hellenic Seaways operează 5 de traversări pe zi către Spetses de la Atena, iar durata călătoriei este de 2 ore 10 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
2 ore 10 min
5 de traversări pe zi
Alpha Lines Atena Spetses
Alpha Lines
Alpha Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Atena și Spetses. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Atena-Spetses și puteți rezerva un bilet Alpha Lines între Atena și Spetses. Mai multe informații despre Alpha Lines

De unde pleacă feriboturile în Atena? Unde sosesc vapoarele în Spetses?

Port de plecare în Atena

Feriboturile Hellenic Seaways sau Alpha Lines pleacă spre Spetses din următoarele porturi din Atena:

Athens Piraeus E1
Hartă
Athens Piraeus E6
Hartă

Port de sosire în Spetses

Navele Alpha Lines sau Hellenic Seaways sosesc în Spetses din următoarele porturi:

Spetses
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Atena la Spetses, vă va lua cel puțin 2 ore 10 min pentru a parcurge cei 93 km dintre Atena și Spetses.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Atena și Spetses) și de compania de feribot (Hellenic Seaways și Alpha Lines). În prezent, există 5 de traversări pe zi între Atena și Spetses.

Există 2 de companii de feribot care operează între Atena și Spetses: Hellenic Seaways și Alpha Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Alpha Lines.

În timpul traversării între Atena și Spetses, veți parcurge 93 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Atena la Spetses, puteți găsi prețuri care variază de la 239 lei pentru cel mai mic, la 268 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 244 lei.

Primul feribot pleacă din Atena la 08:30 pentru Spetses.

Ultimul feribot spre Spetses pleacă de obicei de la Atena la 16:15.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire