Atena
Călătoriți direct la Kythnos cu feribot
Kythnos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Atena la Kythnos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Atena la Kythnos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Atena la Kythnos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Atena la Kythnos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Atena la Kythnos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Atena Kythnos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Zante Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Atena la Kythnos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Atena la Kythnos

Port de plecare
Atena
Grecia
Attica
Port de sosire
Kythnos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
89 km
Companii de feribot
Zante Ferries
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Atena Kythnos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Atena la Kythnos, veți găsi bilete care variază de la 139 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 622 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Atena - Kythnos este de 378 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Atena la Kythnos este de 3 ore. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore pentru a ajunge la Kythnos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Kythnos în 3 ore. Primul feribot pleacă din portul Atena la 07:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Atena la Kythnos
378 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Atena Kythnos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
139 lei - 622 lei
Durata medie a traversării Atena Kythnos
3 ore
Ora de plecare a primului feribot către Kythnos
07:00
Ora de sosire a primului feribot către Kythnos
10:00

Ce companii operează între Atena și Kythnos?

Dacă doriți să călătoriți între Atena și Kythnos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Zante Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Zante Ferries Atena Kythnos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Atena-Kythnos și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Atena și Kythnos. Zante Ferries operează 7 de traversări pe săptămână către Kythnos de la Atena, iar durata călătoriei este de 3 ore 10 min. Mai multe informații despre Zante Ferries
3 ore 10 min
7 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Atena? Unde sosesc vapoarele în Kythnos?

Port de plecare în Atena

Feriboturile Zante Ferries pleacă spre Kythnos din următoarele porturi din Atena:

Athens Piraeus E6
Hartă

Port de sosire în Kythnos

Navele Zante Ferries sosesc în Kythnos din următoarele porturi:

Kythnos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire