Traseu recomandat
Arrecife
Călătoriți direct la Santa Cruz de Tenerife cu feribot
Santa Cruz de Tenerife
Vezi prețurile
Rute alternative
Arrecife
Călătorie cu feribot până la Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria
Călătorie cu feribot până la Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Fred Olsen Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Arrecife Santa Cruz de Tenerife care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife

Port de plecare
Arrecife
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Santa Cruz de Tenerife
Spania
Insulele Canare
Distanța
269 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frecvența traversărilor
8 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
9 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Arrecife Santa Cruz de Tenerife: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife, veți găsi bilete care variază de la 587 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1432 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Arrecife - Santa Cruz de Tenerife este de 1004 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife este de 10 ore 29 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 16 ore pentru a ajunge la Santa Cruz de Tenerife, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Santa Cruz de Tenerife în 10 ore. Primul feribot pleacă din portul Arrecife la 11:00. Ultimul feribot spre Santa Cruz de Tenerife pleacă din portul Arrecife la 17:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife
1004 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Arrecife Santa Cruz de Tenerife (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
587 lei - 1432 lei
Durata medie a traversării Arrecife Santa Cruz de Tenerife
10 ore 29 min
Ora de plecare a primului feribot către Santa Cruz de Tenerife
11:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Santa Cruz de Tenerife
17:30
Ora de sosire a primului feribot către Santa Cruz de Tenerife
01:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Santa Cruz de Tenerife
21:10

De ce să luați un feribot de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Santa Cruz de Tenerife. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Arrecife Santa Cruz de Tenerife, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În Arrecife, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Santa Cruz de Tenerife plin de energie.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Arrecife-Santa Cruz de Tenerife în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Santa Cruz de Tenerife pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Arrecife și Santa Cruz de Tenerife?

Dacă doriți să călătoriți între Arrecife și Santa Cruz de Tenerife cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Arrecife-Santa Cruz de Tenerife și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Arrecife și Santa Cruz de Tenerife. Naviera Armas operează 7 de traversări pe săptămână către Santa Cruz de Tenerife de la Arrecife, iar durata călătoriei este de 9 ore 20 min. Mai multe informații despre Naviera Armas
9 ore 20 min
7 de traversări pe săptămână
Acciona Trasmediterránea Arrecife Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Arrecife-Santa Cruz de Tenerife și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Arrecife și Santa Cruz de Tenerife. Acciona Trasmediterránea operează 1 de traversări pe săptămână către Santa Cruz de Tenerife de la Arrecife, iar durata călătoriei este de 17 ore. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
17 ore
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Arrecife? Unde sosesc vapoarele în Santa Cruz de Tenerife?

Port de plecare în Arrecife

Feriboturile Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea pleacă spre Santa Cruz de Tenerife din următoarele porturi din Arrecife:

Arrecife
Hartă

Port de sosire în Santa Cruz de Tenerife

Navele Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas sosesc în Santa Cruz de Tenerife din următoarele porturi:

Santa Cruz de Tenerife
Hartă
Santa Cruz de Tenerife
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife, vă va lua cel puțin 9 ore 20 min pentru a parcurge cei 269 km dintre Arrecife și Santa Cruz de Tenerife.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Arrecife și Santa Cruz de Tenerife) și de compania de feribot (Naviera Armas și Acciona Trasmediterránea). În prezent, există 8 de traversări pe săptămână între Arrecife și Santa Cruz de Tenerife.

Există 2 de companii de feribot care operează între Arrecife și Santa Cruz de Tenerife: Naviera Armas și Acciona Trasmediterránea.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

În timpul traversării între Arrecife și Santa Cruz de Tenerife, veți parcurge 269 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Arrecife la Santa Cruz de Tenerife, puteți găsi prețuri care variază de la 587 lei pentru cel mai mic, la 1432 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 1004 lei.

Primul feribot pleacă din Arrecife la 11:00 pentru Santa Cruz de Tenerife.

Ultimul feribot spre Santa Cruz de Tenerife pleacă de obicei de la Arrecife la 17:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire