Arki
Călătoriți direct la Leipsoi cu feribot
Leipsoi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Arki la Leipsoi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Arki la Leipsoi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Arki la Leipsoi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Arki la Leipsoi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Arki la Leipsoi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Dodekanisos Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Arki Leipsoi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Arki la Leipsoi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Arki la Leipsoi

Port de plecare
Arki
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Leipsoi
Grecia
Dodecanese
Distanța
10 km
Companii de feribot
Dodekanisos Seaways
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Arki și Leipsoi?

Dacă doriți să călătoriți între Arki și Leipsoi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Dodekanisos Seaways Arki Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Arki-Leipsoi și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Arki și Leipsoi. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways

De unde pleacă feriboturile în Arki? Unde sosesc vapoarele în Leipsoi?

Port de plecare în Arki

Feriboturile Dodekanisos Seaways pleacă spre Leipsoi din următoarele porturi din Arki:

Arki
Hartă

Port de sosire în Leipsoi

Navele Dodekanisos Seaways sosesc în Leipsoi din următoarele porturi:

Port of Leipsoi
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire