Traseu recomandat
Antikythira
Călătoriți direct la Gytheio cu feribot
Gytheio
Vezi prețurile
Rute alternative
Antikythira
Călătorie cu feribot până la Kythira
Kythira
Călătorie cu feribot până la Gytheio
Gytheio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Antikythira la Gytheio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Antikythira la Gytheio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Antikythira la Gytheio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Antikythira la Gytheio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Antikythira la Gytheio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Antikythira Gytheio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets sau Lane Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Antikythira la Gytheio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Antikythira la Gytheio

Port de plecare
Antikythira
Grecia
Attica
Port de sosire
Gytheio
Grecia
Peloponez
Distanța
117 km
Companii de feribot
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Antikythira la Gytheio?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Antikythira la Gytheio poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Gytheio. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Antikythira la Gytheio este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Antikythira la Gytheio. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Antikythira Gytheio la bordul feribotului Lane Sea Lines sau Sea Jets, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Antikythira la Gytheio este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Antikythira-Gytheio în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Gytheio.

Ce companii operează între Antikythira și Gytheio?

Dacă doriți să călătoriți între Antikythira și Gytheio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets sau Lane Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Antikythira Gytheio
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Antikythira-Gytheio și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Antikythira și Gytheio. Mai multe informații despre Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Gytheio
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Antikythira și Gytheio. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Antikythira-Gytheio și puteți rezerva un bilet Lane Sea Lines între Antikythira și Gytheio. Mai multe informații despre Lane Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Antikythira? Unde sosesc vapoarele în Gytheio?

Port de plecare în Antikythira

Feriboturile Sea Jets sau Lane Sea Lines pleacă spre Gytheio din următoarele porturi din Antikythira:

Antikythira
Hartă

Port de sosire în Gytheio

Navele Lane Sea Lines sau Sea Jets sosesc în Gytheio din următoarele porturi:

Gytheio
Hartă
Gythion
Hartă
Alte curse alternative de la Antikythira la Gytheio
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Antikythira și Gytheio: Sea Jets și Lane Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

În timpul traversării între Antikythira și Gytheio, veți parcurge 117 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire