Traseu recomandat
Ancona
Călătoriți direct la Zadar cu feribot
Zadar
Vezi prețurile
Rute alternative
Ancona
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Pesaro
Pesaro
Călătorie cu feribot până la Zadar
Zadar
Vezi prețurile
Ancona
Călătorie cu feribot până la Split
Split
Călătorie cu autocar, carpooling până la Zadar
Zadar
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ancona la Zadar cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ancona la Zadar? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ancona la Zadar este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ancona la Zadar poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ancona la Zadar cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline sau Emilia Romagna Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ancona Zadar care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Jadrolinija oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ancona la Zadar, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ancona la Zadar

Port de plecare
Ancona
Italia
Marches
Port de sosire
Zadar
Croaţia
Zadar
Distanța
150 km
Companii de feribot
Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline, Emilia Romagna Lines
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
6 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ancona Zadar: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ancona la Zadar, veți găsi bilete care variază de la 338 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1238 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ancona - Zadar este de 766 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ancona la Zadar este de 8 ore 36 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 9 ore pentru a ajunge la Zadar, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Zadar în 7 ore. Primul feribot pleacă din portul Ancona la 11:00. Ultimul feribot spre Zadar pleacă din portul Ancona la 22:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ancona la Zadar
766 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ancona Zadar (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
338 lei - 1238 lei
Durata medie a traversării Ancona Zadar
8 ore 36 min
Ora de plecare a primului feribot către Zadar
11:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Zadar
22:00
Ora de sosire a primului feribot către Zadar
07:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Zadar
18:00

Ce companii operează între Ancona și Zadar?

Dacă doriți să călătoriți între Ancona și Zadar cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Jadrolinija, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Jadrolinija Ancona Zadar
Jadrolinija
Jadrolinija este o companie de feribot cu sediul în Split, Croația. Înființată în 1947, aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Croația și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ancona-Zadar și puteți rezerva un bilet Jadrolinija între Ancona și Zadar. Jadrolinija operează 5 de traversări pe săptămână către Zadar de la Ancona, iar durata călătoriei este de 6 ore. Mai multe informații despre Jadrolinija
6 ore
5 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Ancona? Unde sosesc vapoarele în Zadar?

Port de plecare în Ancona

Feriboturile Jadrolinija pleacă spre Zadar din următoarele porturi din Ancona:

Ancona Molo Wojtyla
Hartă

Port de sosire în Zadar

Navele Jadrolinija sosesc în Zadar din următoarele porturi:

Zadar
Hartă
Alte curse alternative de la Ancona la Zadar
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ancona la Zadar, vă va lua cel puțin 6 ore pentru a parcurge cei 150 km dintre Ancona și Zadar.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ancona și Zadar) și de compania de feribot (Jadrolinija). În prezent, există 5 de traversări pe săptămână între Ancona și Zadar.

Există 1 de companii de feribot care operează între Ancona și Zadar: Jadrolinija.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Line International, Jadrolinija, SNAV, Blueline, Emilia Romagna Lines.

Pentru a merge cu vaporul de la Ancona la Zadar, puteți găsi prețuri care variază de la 338 lei pentru cel mai mic, la 1238 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 766 lei.

Primul feribot pleacă din Ancona la 11:00 pentru Zadar.

Ultimul feribot spre Zadar pleacă de obicei de la Ancona la 22:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire