Anafi
Călătoriți direct la Sikinos cu feribot
Sikinos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Anafi la Sikinos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Anafi la Sikinos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Anafi la Sikinos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Anafi la Sikinos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Anafi la Sikinos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines sau LANE Sea Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Anafi Sikinos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines sau LANE Sea Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Anafi la Sikinos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Anafi la Sikinos

Port de plecare
Anafi
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Sikinos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
69 km
Companii de feribot
ANEK Lines, LANE Sea Line
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Anafi la Sikinos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Anafi la Sikinos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Sikinos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Anafi la Sikinos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Anafi Sikinos, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei ANEK Lines sau LANE Sea Line, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Anafi-Sikinos, accesați zonele exterioare ale navei ANEK Lines sau LANE Sea Line pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Sikinos plin de energie.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Anafi-Sikinos, de la îmbarcarea în portul Anafi până la debarcarea în Sikinos, personalul calificat și zâmbitor al ANEK Lines sau LANE Sea Line vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.

Ce companii operează între Anafi și Sikinos?

Dacă doriți să călătoriți între Anafi și Sikinos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines sau LANE Sea Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Anafi Sikinos
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Anafi-Sikinos și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Anafi-Sikinos și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Anafi și Sikinos. Mai multe informații despre ANEK Lines
LANE Sea Line Anafi Sikinos
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Anafi-Sikinos și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Anafi și Sikinos. Mai multe informații despre LANE Sea Line

De unde pleacă feriboturile în Anafi? Unde sosesc vapoarele în Sikinos?

Port de plecare în Anafi

Feriboturile ANEK Lines sau LANE Sea Line pleacă spre Sikinos din următoarele porturi din Anafi:

Anafi
Hartă

Port de sosire în Sikinos

Navele LANE Sea Line sau ANEK Lines sosesc în Sikinos din următoarele porturi:

Sikinos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Anafi la Sikinos, vă va lua cel puțin 4 ore 20 min pentru a parcurge cei 69 km dintre Anafi și Sikinos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Anafi și Sikinos) și de compania de feribot (ANEK Lines și LANE Sea Line). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Anafi și Sikinos.

Există 2 de companii de feribot care operează între Anafi și Sikinos: ANEK Lines și LANE Sea Line.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, LANE Sea Line.

În timpul traversării între Anafi și Sikinos, veți parcurge 69 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire