Anafi
Călătoriți direct la Naxos cu feribot
Naxos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Anafi la Naxos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Anafi la Naxos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Anafi la Naxos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Anafi la Naxos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Anafi la Naxos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines sau Blue Star Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Anafi Naxos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines sau Blue Star Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Anafi la Naxos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Anafi la Naxos

Port de plecare
Anafi
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
90 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Anafi la Naxos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Anafi la Naxos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Naxos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Anafi la Naxos este o modalitate ideală de a călători.

Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Anafi și Naxos atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Anafi, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Anafi și Naxos va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Anafi Naxos este opusă! Feriboturile operate de ANEK Lines sau Blue Star Ferries sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Fără îndoială că veți ajunge în Naxos complet relaxat.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Anafi la Naxos este mult mai rapidă cu avionul. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. În timpul călătoriei cu feribotul Anafi Naxos cu Blue Star Ferries sau ANEK Lines, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.

Ce companii operează între Anafi și Naxos?

Dacă doriți să călătoriți între Anafi și Naxos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines sau Blue Star Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Anafi Naxos
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Anafi-Naxos și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Anafi-Naxos și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Anafi și Naxos. Mai multe informații despre ANEK Lines
Blue Star Ferries Anafi Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Anafi-Naxos, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Anafi-Naxos și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Anafi și Naxos. Mai multe informații despre Blue Star Ferries

De unde pleacă feriboturile în Anafi? Unde sosesc vapoarele în Naxos?

Port de plecare în Anafi

Feriboturile ANEK Lines sau Blue Star Ferries pleacă spre Naxos din următoarele porturi din Anafi:

Anafi
Hartă

Port de sosire în Naxos

Navele Blue Star Ferries sau ANEK Lines sosesc în Naxos din următoarele porturi:

Naxos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Anafi și Naxos: ANEK Lines și Blue Star Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries.

În timpul traversării între Anafi și Naxos, veți parcurge 90 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire