Traseu recomandat
Almeria
Călătoriți direct la Oran cu feribot
Oran
Vezi prețurile
Rute alternative
Almeria
Călătorie cu carpooling, autocar până la Alicante
Alicante
Călătorie cu feribot, zboruri până la Oran
Oran
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Almeria la Oran cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Almeria la Oran? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Almeria la Oran este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Almeria la Oran poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Almeria la Oran cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas sau Algérie Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Almeria Oran care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Almeria la Oran, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Almeria la Oran

Port de plecare
Almeria
Spania
Andaluzia
Port de sosire
Oran
Algeria
Distanța
208 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
8 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Almeria Oran: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Almeria la Oran, veți găsi bilete care variază de la 641 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 4763 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Almeria - Oran este de 2397 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Almeria la Oran este de 8 ore 14 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 9 ore 1 min pentru a ajunge la Oran, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Oran în 8 ore 1 min. Primul feribot pleacă din portul Almeria la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Almeria la Oran
2397 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Almeria Oran (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
641 lei - 4763 lei
Durata medie a traversării Almeria Oran
8 ore 14 min
Ora de plecare a primului feribot către Oran
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Oran
08:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Oran
09:00

De ce să luați un feribot de la Almeria la Oran?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Almeria la Oran poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Oran. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Almeria la Oran este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Almeria cu un feribot Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea care va parcurge cei 208 km până la Oran cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Almeria-Oran este un pic prea scurtă!
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pe feribotul Oran din Almeria, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Oran. Cu toate acestea, merită să întrebați personalul Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea dacă nava are un depozit de bagaje unde vă puteți lăsa bagajele până când ajungeți la Oran.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Almeria-Oran, de la îmbarcarea în portul Almeria până la debarcarea în Oran, personalul calificat și zâmbitor al Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.

Ce companii operează între Almeria și Oran?

Dacă doriți să călătoriți între Almeria și Oran cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas Almeria Oran
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Almeria-Oran și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Almeria și Oran. Mai multe informații despre Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Almeria Oran
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Almeria-Oran și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Almeria și Oran. Acciona Trasmediterránea operează 2 de traversări pe săptămână către Oran de la Almeria, iar durata călătoriei este de 8 ore. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
8 ore
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Almeria? Unde sosesc vapoarele în Oran?

Port de plecare în Almeria

Feriboturile Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea pleacă spre Oran din următoarele porturi din Almeria:

Almeria
Hartă

Port de sosire în Oran

Navele Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas sosesc în Oran din următoarele porturi:

Oran
Hartă
Alte curse alternative de la Almeria la Oran
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Almeria la Oran, vă va lua cel puțin 8 ore pentru a parcurge cei 208 km dintre Almeria și Oran.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Almeria și Oran) și de compania de feribot (Naviera Armas și Acciona Trasmediterránea). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Almeria și Oran.

Există 2 de companii de feribot care operează între Almeria și Oran: Naviera Armas și Acciona Trasmediterránea.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Algérie Ferries.

În timpul traversării între Almeria și Oran, veți parcurge 208 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Almeria la Oran, puteți găsi prețuri care variază de la 641 lei pentru cel mai mic, la 4763 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 2397 lei.

Primul feribot pleacă din Almeria la 23:59 pentru Oran.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire