Almeria
Călătoriți direct la Ghazaouet cu feribot
Ghazaouet
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Almeria la Ghazaouet cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Almeria la Ghazaouet? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Almeria la Ghazaouet este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Almeria la Ghazaouet poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Almeria la Ghazaouet cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Almeria Ghazaouet care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Almeria la Ghazaouet, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Almeria la Ghazaouet

Port de plecare
Almeria
Spania
Andaluzia
Port de sosire
Ghazaouet
Algeria
Distanța
201 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
9 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Almeria Ghazaouet: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Almeria la Ghazaouet, veți găsi bilete care variază de la 641 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 4763 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Almeria - Ghazaouet este de 2327 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Almeria la Ghazaouet este de 9 ore 1 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 9 ore 1 min pentru a ajunge la Ghazaouet, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Ghazaouet în 9 ore 1 min. Primul feribot pleacă din portul Almeria la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Almeria la Ghazaouet
2327 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Almeria Ghazaouet (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
641 lei - 4763 lei
Durata medie a traversării Almeria Ghazaouet
9 ore 1 min
Ora de plecare a primului feribot către Ghazaouet
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Ghazaouet
08:00

De ce să luați un feribot de la Almeria la Ghazaouet?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Almeria la Ghazaouet poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Ghazaouet. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Almeria la Ghazaouet este o modalitate ideală de a călători.

Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Almeria și Ghazaouet atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Almeria, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Almeria și Ghazaouet va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Almeria Ghazaouet, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Almeria-Ghazaouet, de la îmbarcarea în portul Almeria până la debarcarea în Ghazaouet, personalul calificat și zâmbitor al Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Puteți găsi un "punct de informare" pe navă, de cele mai multe ori pe puntea principală.

Ce companii operează între Almeria și Ghazaouet?

Dacă doriți să călătoriți între Almeria și Ghazaouet cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Almeria Ghazaouet
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Almeria-Ghazaouet și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Almeria și Ghazaouet. Acciona Trasmediterránea operează 3 de traversări pe săptămână către Ghazaouet de la Almeria, iar durata călătoriei este de 9 ore. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
9 ore
3 de traversări pe săptămână
Naviera Armas Almeria Ghazaouet
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Almeria-Ghazaouet și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între Almeria și Ghazaouet. Mai multe informații despre Naviera Armas

De unde pleacă feriboturile în Almeria? Unde sosesc vapoarele în Ghazaouet?

Port de plecare în Almeria

Feriboturile Acciona Trasmediterránea sau Naviera Armas pleacă spre Ghazaouet din următoarele porturi din Almeria:

Almeria
Hartă

Port de sosire în Ghazaouet

Navele Naviera Armas sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Ghazaouet din următoarele porturi:

Ghazaouet
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Almeria la Ghazaouet, vă va lua cel puțin 9 ore pentru a parcurge cei 201 km dintre Almeria și Ghazaouet.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Almeria și Ghazaouet) și de compania de feribot (Acciona Trasmediterránea și Naviera Armas). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Almeria și Ghazaouet.

Există 2 de companii de feribot care operează între Almeria și Ghazaouet: Acciona Trasmediterránea și Naviera Armas.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

În timpul traversării între Almeria și Ghazaouet, veți parcurge 201 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Almeria la Ghazaouet, puteți găsi prețuri care variază de la 641 lei pentru cel mai mic, la 4763 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 2327 lei.

Primul feribot pleacă din Almeria la 23:59 pentru Ghazaouet.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire