Traseu recomandat
Alcudia
Călătoriți direct la Mahon cu feribot
Mahon
Vezi prețurile
Rute alternative
Alcudia
Călătorie cu feribot până la Barcelona
Barcelona
Călătorie cu feribot până la Mahon
Mahon
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Alcudia la Mahon cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Alcudia la Mahon? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Alcudia la Mahon este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Alcudia la Mahon poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Alcudia la Mahon cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Alcudia Mahon care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea, Baleària sau Trasmed oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Alcudia la Mahon, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Alcudia la Mahon

Port de plecare
Alcudia
Spania
Insulele Baleare
Port de sosire
Mahon
Spania
Insulele Baleare
Distanța
100 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Alcudia la Mahon?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Alcudia la Mahon poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Mahon. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Alcudia la Mahon este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Alcudia Mahon, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Acciona Trasmediterránea, Baleària sau Trasmed, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Alcudia la Mahon. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Dimpotrivă, pe ruta Alcudia-Mahon, la bordul feribotului Acciona Trasmediterránea, Baleària sau Trasmed, veți avea o mulțime de oportunități de a vă distra, de a vă plimba pe puntea exterioară și chiar de a face plajă vara. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Alcudia-Mahon, accesați zonele exterioare ale navei Acciona Trasmediterránea, Baleària sau Trasmed pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Mahon plin de energie.

Ce companii operează între Alcudia și Mahon?

Dacă doriți să călătoriți între Alcudia și Mahon cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea, Baleària sau Trasmed, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alcudia-Mahon și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Alcudia și Mahon. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
Baleària Alcudia Mahon
Baleària
Înființată în 1997, Baleària este o companie de feribot cu sediul în Valencia, Spania. Aceasta oferă traversări către mai multe destinații din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alcudia-Mahon și puteți rezerva un bilet Baleària între Alcudia și Mahon. Mai multe informații despre Baleària
Trasmed Alcudia Mahon
Trasmed
Trasmed operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Alcudia și Mahon. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Alcudia-Mahon și puteți rezerva un bilet Trasmed între Alcudia și Mahon. Mai multe informații despre Trasmed

De unde pleacă feriboturile în Alcudia? Unde sosesc vapoarele în Mahon?

Port de plecare în Alcudia

Feriboturile Acciona Trasmediterránea, Baleària sau Trasmed pleacă spre Mahon din următoarele porturi din Alcudia:

La Alcudia
Hartă

Port de sosire în Mahon

Navele Trasmed, Baleària sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Mahon din următoarele porturi:

Mahon
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 3 de companii de feribot care operează între Alcudia și Mahon: Acciona Trasmediterránea, Baleària și Trasmed.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Alcudia Mahon, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Alcudia și Mahon, veți parcurge 100 km.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Alcudia la Mahon

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Alcudia și Mahon. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Alcudia până la debarcarea în Mahon. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Alcudia și Mahon.

Îmbarcarea în Alcudia

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Alcudia Mahon, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Alcudia / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Alcudia, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Acciona Trasmediterránea, Baleària sau Trasmed) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Alcudia - Mahon / Mergeți la biroul Trasmed, Baleària sau Acciona Trasmediterránea din terminalul de feribot Alcudia pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Mahon / În terminalul de feribot din Alcudia sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Acciona Trasmediterránea, Baleària sau Trasmed pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul feribotului între Alcudia și Mahon

Pe nava Acciona Trasmediterránea, Baleària sau Trasmed, fiecare are propria filozofie de călătorie. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Feribotul se apropie de Mahon, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Mahon:

  • Se apropie de portul Mahon / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Mahon de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Alcudia la Mahon în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Mahon.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Mahon / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Este chiar mai rapid ca pieton. În Mahon este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Mahon începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire