Traseu recomandat
Agathonisi
Călătoriți direct la Symi cu feribot
Symi
Vezi prețurile
Rute alternative
Agathonisi
Călătorie cu feribot până la Rodos
Rodos
Călătorie cu feribot până la Symi
Symi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Agathonisi la Symi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Agathonisi la Symi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Agathonisi la Symi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Agathonisi la Symi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Agathonisi la Symi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams sau Sebeco Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Agathonisi Symi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Agathonisi la Symi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Agathonisi la Symi

Port de plecare
Agathonisi
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Symi
Grecia
Dodecanese
Distanța
125 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Agathonisi Symi: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Agathonisi la Symi, veți găsi bilete care variază de la 204 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1019 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Agathonisi - Symi este de 612 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Agathonisi la Symi este de 3 ore 55 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 55 min pentru a ajunge la Symi, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Symi în 3 ore 55 min. Primul feribot pleacă din portul Agathonisi la 13:40.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Agathonisi la Symi
612 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Agathonisi Symi (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
204 lei - 1019 lei
Durata medie a traversării Agathonisi Symi
3 ore 55 min
Ora de plecare a primului feribot către Symi
13:40
Ora de sosire a primului feribot către Symi
17:35

Ce companii operează între Agathonisi și Symi?

Dacă doriți să călătoriți între Agathonisi și Symi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Dodekanisos Seaways Agathonisi Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Agathonisi-Symi și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Agathonisi și Symi. Dodekanisos Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Symi de la Agathonisi, iar durata călătoriei este de 4 ore 50 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
4 ore 50 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Agathonisi? Unde sosesc vapoarele în Symi?

Port de plecare în Agathonisi

Feriboturile Dodekanisos Seaways pleacă spre Symi din următoarele porturi din Agathonisi:

Agathonisi
Hartă

Port de sosire în Symi

Navele Dodekanisos Seaways sosesc în Symi din următoarele porturi:

Symi (Simi)
Hartă
Alte curse alternative de la Agathonisi la Symi
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Agathonisi la Symi, vă va lua cel puțin 4 ore 50 min pentru a parcurge cei 125 km dintre Agathonisi și Symi.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Agathonisi și Symi) și de compania de feribot (Dodekanisos Seaways). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Agathonisi și Symi.

Există 1 de companii de feribot care operează între Agathonisi și Symi: Dodekanisos Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Pentru a merge cu vaporul de la Agathonisi la Symi, puteți găsi prețuri care variază de la 204 lei pentru cel mai mic, la 1019 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 612 lei.

Primul feribot pleacă din Agathonisi la 13:40 pentru Symi.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire