Traseu recomandat
Timișoara
Călătoriți direct la Veneția cu zboruri, carpooling, autocar
Veneția
Vezi prețurile
Rute alternative
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Verona
Verona
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Veneția
Veneția
Vezi prețurile
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Bergamo
Bergamo
Călătorie cu autocar, carpooling până la Veneția
Veneția
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la Veneția?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din Veneția și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la Veneția, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și Veneția, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Trenitalia, ÖBB, CFR Călători, FlixBus sau Blablabus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și Veneția, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și Veneția.

Pentru călătoria de la Timișoara la Veneția, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Timișoara la Veneția

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Timișoara la Veneția, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Timișoara Veneția cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Timișoara Veneția este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Timișoara Veneția

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și Veneția, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Veneția într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Timișoara Veneția

Carpooling-ul între Timișoara și Veneția este perfect dacă doriți să călătoriți la Veneția în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Timișoara, fie în Veneția.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - Veneția pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara Veneția

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
Veneția
Italia
Veneto
Distanța
692 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri, carpooling și autocar
Căutați bilete Timișoara Veneția
Căutați cazare în Veneția
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Veneția cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Veneția cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și Veneția care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Trenitalia, ÖBB, CFR Călători, FlixBus sau Blablabus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și Veneția cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și Veneția

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Timișoara la Veneția?
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Timișoara spre Veneția.
Economic Călătoria în comun de la Timișoara la Veneția este adesea cel mai economic mod de a călători.
Flexibil Călătoria în comun de la Timișoara la Veneția este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Timișoara la Veneția.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Timișoara la Veneția poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Timișoara la Veneția?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Timișoara și Veneția, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Timișoara la Veneția sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Veneția (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Timișoara și Veneția sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Timișoara la Veneția sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Veneția pentru a parcurge distanța de 692 km.
Confort Autocarele Timișoara-Veneția pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Timișoara la Veneția?
Ecologic Trenul Timișoara-Veneția este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Viteză Trenurile de la Timișoara la Veneția sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Peisaje Trenurile între Timișoara și Veneția oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Flexibilitate Orele trenurilor Timișoara Veneția pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Timișoara-Veneția pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la Veneția?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la Veneția, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Timișoara și Veneția este cel mai rapid mod de a călători cei 692 km dintre Timișoara și Veneția.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Veneția trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la Veneția pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Timișoara Veneția au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în Veneția?

Stații de autocar de plecare din Timișoara

Timișoara Normandia
Hartă

Stații de plecare din Timișoara

Ronaţ Triaj Gr. D
Hartă
Ronaţ Triaj h.
Hartă
Ronaţ Triaj Cab.1 h.
Hartă
Timişoara Nord
Hartă

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Stații de autocar de sosire Veneția

Venice (Airport VCE)
Hartă
Mestre (Train station)
Hartă
Venice (Tronchetto)
Hartă
Venezia Tronchetto Stazione
Hartă

Stații de sosire Veneția

Venezia Mestre
Hartă
Venezia Santa Lucia
Hartă

Aeroporturi de sosire în Veneția

Marco Polo
Hartă
Treviso
Hartă
Căutați bilete Timișoara Veneția
Căutați cazare în Veneția

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Timișoara și Veneția

V-ați decis să călătoriți de la Timișoara la Veneția și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Timișoara și Veneția.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Timișoara la Veneția. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Veneția, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele Timișoara-Veneția sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Veneția în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Timișoara-Veneția sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Veneția în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Timișoara-Veneția. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Veneția.

Autocar Timișoara Veneția

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Timișoara-Veneția. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Majoritatea autocarelor între Timișoara și Veneția sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Timișoara și Veneția variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Veneția pentru data călătoriei tale.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Timișoara-Veneția va atrage costuri suplimentare.

Autocarele între Timișoara și Veneția oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Timișoara-Veneția variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Timișoara la Veneția pe Vivanoda.

Companii de autocar Timișoara Veneția

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Hellö
Hellö
Căutați bilete de autocar Timișoara Veneția

Trenuri Timișoara Veneția

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Timișoara la Veneția. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Timișoara la Veneția cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Timișoara la Veneția depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Veneția sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Timișoara la Veneția, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Timișoara la Veneția. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Timișoara și Veneția.

Biletele pentru ruta Timișoara-Veneția pot fi ridicate de la gară, tipărite acasă sau direct de pe telefonul mobil. De asemenea, este posibil să ridicați bilete folosind un chioșc de autoservire în unele stații.

Companii de tren de la Timișoara la Veneția

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Timișoara Veneția

Zboruri Timișoara Veneția

Companii aeriene Timișoara Veneția

Easyjet
Easyjet
Carpatair
Carpatair
Wizzair
Wizzair
Fly Romania
Fly Romania
Ryanair
Ryanair
Căutați bilete de avion Timișoara Veneția

Carpool Timișoara Veneția

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Timișoara și Veneția, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Timișoara la Veneția depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Timișoara la Veneția, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Timișoara Veneția pentru a discuta aceste aspecte.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Orele de plecare și de sosire pentru ofertele de carpooling de la Timișoara la Veneția variază în funcție de șofer și de ruta aleasă. Vivanoda vă oferă opțiuni de căutare pentru a restrânge orele cele mai potrivite.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Timișoara Veneția

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Timișoara Veneția

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire