Traseu recomandat
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Bergamo
Bergamo
Călătorie cu autocar, carpooling până la Genova
Genova
Vezi prețurile
Rute alternative
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Verona
Verona
Călătorie cu autocar, carpooling până la Genova
Genova
Vezi prețurile
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Veneția
Veneția
Călătorie cu carpooling, autocar până la Genova
Genova
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la Genova?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din Genova și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la Genova, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și Genova, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (FlixBus, Blablabus, Carpatair, Wizzair sau Fly Romania), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și Genova, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și Genova.

Pentru călătoria de la Timișoara la Genova, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Timișoara la Genova

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Timișoara la Genova, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Zboruri ieftine Timișoara Genova

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și Genova, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Genova într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Timișoara Genova

Carpooling-ul între Timișoara și Genova este perfect dacă doriți să călătoriți la Genova în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Timișoara, fie în Genova.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - Genova pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara Genova

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
Genova
Italia
Liguria
Distanța
976 km
Legătură directă
Nu există o legătură directă cu niciun mijloc de transport
Căutați bilete Timișoara Genova
Căutați cazare în Genova
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Genova cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Genova cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și Genova care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi FlixBus, Blablabus, Carpatair, Wizzair sau Fly Romania, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și Genova cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și Genova

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Timișoara la Genova?
Prețuri Biletele de autocar de la Timișoara la Genova sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Genova (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Timișoara și Genova, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Timișoara-Genova pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Timișoara la Genova sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Genova pentru a parcurge distanța de 976 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la Genova?
Viteză Zborul între Timișoara și Genova este cel mai rapid mod de a călători cei 976 km dintre Timișoara și Genova.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la Genova, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la Genova pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Genova trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Timișoara la Genova?
Amabilitate Călătoria în comun între Timișoara și Genova este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Economic Călătoria în comun de la Timișoara la Genova este adesea cel mai economic mod de a călători.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Timișoara Genova. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Timișoara la Genova poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în Genova?

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Stații de autocar de sosire Genova

Genova Principe Fanti D'italia
Hartă
Căutați bilete Timișoara Genova
Căutați cazare în Genova

Autocar Timișoara Genova

Autocarele între Timișoara și Genova oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Frecvența plecărilor spre Timișoara din Genova variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Genova, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Timișoara și Genova sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Timișoara-Genova. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Companii de autocar Timișoara Genova

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Căutați bilete de autocar Timișoara Genova

Zboruri Timișoara Genova

Companii aeriene Timișoara Genova

Carpatair
Carpatair
Wizzair
Wizzair
Fly Romania
Fly Romania
Ryanair
Ryanair
Căutați bilete de avion Timișoara Genova

Carpool Timișoara Genova

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Timișoara și Genova. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Timișoara la Genova depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Timișoara la Genova, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Timișoara și Genova depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Timișoara la Genova depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Timișoara Genova

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Timișoara Genova

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire