Traseu recomandat
Timișoara
Călătoriți direct la Ancona cu autocar, carpooling, zboruri
Ancona
Vezi prețurile
Rute alternative
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Veneția
Veneția
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Ancona
Ancona
Vezi prețurile
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Roma
Roma
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Ancona
Ancona
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la Ancona?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din Ancona și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la Ancona, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și Ancona, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Trenitalia, CFR Călători, FlixBus, Carpatair sau Wizzair), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și Ancona, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și Ancona.

Pentru călătoria de la Timișoara la Ancona, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Timișoara la Ancona

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Timișoara la Ancona, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Timișoara Ancona cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Timișoara Ancona este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Timișoara Ancona

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și Ancona, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Ancona într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Timișoara Ancona

Carpooling-ul între Timișoara și Ancona este perfect dacă doriți să călătoriți la Ancona în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Timișoara, fie în Ancona.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - Ancona pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara Ancona

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
Ancona
Italia
Marches
Distanța
653 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu autocar, carpooling și zboruri
Căutați bilete Timișoara Ancona
Căutați cazare în Ancona
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Ancona cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Ancona cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și Ancona care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Trenitalia, CFR Călători, FlixBus, Carpatair sau Wizzair, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și Ancona cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și Ancona

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Timișoara la Ancona?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Timișoara și Ancona, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Timișoara la Ancona sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Ancona (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Timișoara și Ancona sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Timișoara la Ancona sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Ancona pentru a parcurge distanța de 653 km.
Confort Autocarele Timișoara-Ancona pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la Ancona?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la Ancona, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Timișoara și Ancona este cel mai rapid mod de a călători cei 653 km dintre Timișoara și Ancona.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Ancona trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la Ancona pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Timișoara Ancona au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Timișoara la Ancona?
Accesibilitate Gările din Timișoara sau Ancona sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Viteză Trenurile de la Timișoara la Ancona sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Confort Trenurile între Timișoara și Ancona oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Flexibilitate Orele trenurilor Timișoara Ancona pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Timișoara-Ancona pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Timișoara la Ancona?
Economic Călătoria în comun de la Timișoara la Ancona este adesea cel mai economic mod de a călători.
Amabilitate Călătoria în comun între Timișoara și Ancona este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Timișoara la Ancona este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Timișoara la Ancona poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Timișoara Ancona. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în Ancona?

Stații de autocar de plecare din Timișoara

Timișoara Normandia
Hartă

Stații de plecare din Timișoara

Ronaţ Triaj Gr. D
Hartă
Ronaţ Triaj h.
Hartă
Ronaţ Triaj Cab.1 h.
Hartă
Timişoara Nord
Hartă

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Stații de autocar de sosire Ancona

Ancôna Parcheggio Archi
Hartă

Stații de sosire Ancona

Ancona
Hartă
Ancona Stadio
Hartă

Aeroporturi de sosire în Ancona

Falconara
Hartă
Căutați bilete Timișoara Ancona
Căutați cazare în Ancona

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Timișoara și Ancona

V-ați decis să călătoriți de la Timișoara la Ancona și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Timișoara și Ancona.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Timișoara la Ancona, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Ancona și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Timișoara la Ancona. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Ancona, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Timișoara-Ancona sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Ancona în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Timișoara-Ancona. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Ancona.

Autocar Timișoara Ancona

Majoritatea autocarelor între Timișoara și Ancona sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre Timișoara din Ancona variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Ancona, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Autocarele între Timișoara și Ancona oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Timișoara-Ancona. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Durata călătoriei cu autocarul între Timișoara și Ancona variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Ancona pentru data călătoriei tale.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Timișoara-Ancona variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Timișoara la Ancona pe Vivanoda.

Companii de autocar Timișoara Ancona

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Timișoara Ancona

Trenuri Timișoara Ancona

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Timișoara la Ancona. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Timișoara și Ancona.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Timișoara la Ancona. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Timișoara la Ancona cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Timișoara la Ancona depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Ancona sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Timișoara și Ancona, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Biletele pentru ruta Timișoara-Ancona pot fi ridicate de la gară, tipărite acasă sau direct de pe telefonul mobil. De asemenea, este posibil să ridicați bilete folosind un chioșc de autoservire în unele stații.

Companii de tren de la Timișoara la Ancona

Trenitalia
Trenitalia
CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Timișoara Ancona

Zboruri Timișoara Ancona

Companii aeriene Timișoara Ancona

Carpatair
Carpatair
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Timișoara Ancona

Carpool Timișoara Ancona

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Timișoara la Ancona depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Timișoara la Ancona, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Timișoara la Ancona depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Timișoara Ancona pentru a discuta aceste aspecte.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Timișoara și Ancona, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Durata unei călătorii de carpooling între Timișoara și Ancona depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Timișoara Ancona

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Timișoara Ancona

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire