Cum să ajungi în Islanda?

Fie că sunteți un călător experimentat sau că vă planificați prima călătorie în Islanda, este adesea complicat să cunoașteți diferitele soluții de transport disponibile pentru a ajunge în această țară și a vă deplasa în Islanda.

Vivanoda este aici pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni de transport în Islanda și să vă ușurați călătoria către orașe cheie precum Reykjavik.

Vivanoda vă permite să comparați diferitele opțiuni de transport pentru călătoria dvs. în Islanda, indiferent dacă călătoriți cu avionul, trenul, autocarul sau cu mașina comună. Am adunat toate informațiile necesare pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună rută și cel mai bun mijloc de transport pentru nevoile și bugetul dumneavoastră. De asemenea, am enumerat principalele companii de transport pentru fiecare mijloc de transport, cum ar fi Thomson Airways, Atlantic Airways Faroe Islands și Wizzair, astfel încât să vă puteți rezerva cu ușurință călătoria.

Zboruri către Islanda

Zborul către Islanda oferă o mare varietate de destinații, cum ar fi Reykjavik. Companiile aeriene precum Thomson Airways, Atlantic Airways Faroe Islands și Wizzair oferă zboruri directe din multe orașe europene, astfel încât vă puteți planifica călătoria în mod foarte flexibil.

Călătorie în Islanda

Călătorie în Islanda
Căutați și găsiți bilete de avion spre Islanda
Căutați cazare în Islanda

Ghid concis de călătorie în Islanda

Islanda, insula vulcanică din mijlocul Atlanticului de Nord, este un loc unic și fascinant de vizitat. Iată câteva dintre principalele obiective turistice de văzut în Islanda, pentru a vă ajuta să vă planificați călătoria.

Primul lucru de văzut în Islanda este, bineînțeles, natura pură. Peisajele sunt spectaculoase și sunt adesea denumite "lunare". Gheizerele, ghețarii, cascadele și izvoarele termale sunt principalele atracții naturale. Parcul Național Thingvellir este un loc de vizitat, deoarece aici se întâlnesc plăcile tectonice americană și eurasiatică. De asemenea, puteți vizita faimosul gheizer Strokkur, care țâșnește apă la fiecare câteva minute.

Apoi, există orașul Reykjavik, capitala Islandei. Deși este mic, este plin de obiective culturale, cum ar fi Hallgrimskirkja, o biserică modernă și impresionantă, cu o priveliște uluitoare asupra orașului. Orașul găzduiește, de asemenea, muzee interesante, cum ar fi Muzeul Național al Islandei și Muzeul de Artă Contemporană.

Pentru a vă deplasa în Islanda, există mai multe opțiuni. Călătoria cu autobuzul este convenabilă și accesibilă și există, de asemenea, tururi organizate cu autobuzul la principalele atracții. Cu toate acestea, majoritatea vizitatorilor aleg să închirieze o mașină pentru a explora țara în ritmul propriu. Drumurile islandeze pot fi accidentate, așa că o mașină de teren este adesea recomandată.

În cele din urmă, dacă doriți să vedeți aurora boreală, cea mai bună perioadă pentru a vizita Islanda este între septembrie și aprilie. Este important de reținut că aurorele boreale nu sunt garantate, deoarece depind de condițiile meteorologice.

Islanda este o destinație unică și incredibilă de explorat pentru iubitorii de natură și pentru cei curioși din punct de vedere cultural. Cu peisajele sale spectaculoase și atracțiile culturale, nu vă veți plictisi niciodată în Islanda.

Căutați și găsiți bilete de avion spre Islanda
Căutați cazare în Islanda

Călătoriți în Islanda din România

None
None
None
None