Lisabona
Călătoriți direct la Vilar Formoso cu autocar, carpooling, tren
Vilar Formoso
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Lisabona la Vilar Formoso?

Plănuiești să călătorești la Lisabona din Vilar Formoso și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Lisabona la Vilar Formoso, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Lisabona și Vilar Formoso, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Comboios de Portugal CP, Renfe, FlixBus, Blablabus sau Rede Expressos), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Lisabona și Vilar Formoso, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Lisabona și Vilar Formoso.

Pentru călătoria de la Lisabona la Vilar Formoso, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Lisabona la Vilar Formoso

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Lisabona la Vilar Formoso, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Lisabona Vilar Formoso cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Lisabona Vilar Formoso este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Lisabona Vilar Formoso

Carpooling-ul între Lisabona și Vilar Formoso este perfect dacă doriți să călătoriți la Vilar Formoso în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Lisabona, fie în Vilar Formoso.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Lisabona - Vilar Formoso pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Lisabona Vilar Formoso

Orașul de plecare
Lisabona
Portugalia
Orașul de destinație
Vilar Formoso
Portugalia
Distanța
290 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu autocar, carpooling și tren
Căutați bilete Lisabona Vilar Formoso
Căutați cazare în Vilar Formoso
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Vilar Formoso cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Vilar Formoso cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Lisabona și Vilar Formoso care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Comboios de Portugal CP, Renfe, FlixBus, Blablabus sau Rede Expressos, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Lisabona și Vilar Formoso cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Lisabona și Vilar Formoso

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Lisabona la Vilar Formoso?
Amabilitate Călătoria în comun între Lisabona și Vilar Formoso este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Economic Călătoria în comun de la Lisabona la Vilar Formoso este adesea cel mai economic mod de a călători.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Lisabona Vilar Formoso. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Lisabona la Vilar Formoso poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Lisabona la Vilar Formoso?
Servicii la bord Autocarele moderne între Lisabona și Vilar Formoso sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Lisabona la Vilar Formoso sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Vilar Formoso (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Lisabona-Vilar Formoso pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Lisabona la Vilar Formoso sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Vilar Formoso pentru a parcurge distanța de 290 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Lisabona la Vilar Formoso?
Accesibilitate Gările din Lisabona sau Vilar Formoso sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între Lisabona și Vilar Formoso oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Lisabona-Vilar Formoso pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Lisabona Vilar Formoso pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din Lisabona? Unde să ajung în Vilar Formoso?

Stații de autocar de plecare din Lisabona

Lisboa Oriente
Hartă
Lisboa Sete Rios
Hartă
Lisboa - Sete Rios
Hartă

Stații de plecare din Lisabona

Lisboa-Oriente
Hartă
Lisboa-Santa Apolónia
Hartă
Benfica
Hartă

Stații de autocar de sosire Vilar Formoso

Vilar Formoso - Avenida dos Combatentes da Guerra Colonial
Hartă

Stații de sosire Vilar Formoso

Vilar Formoso
Hartă
Căutați bilete Lisabona Vilar Formoso
Căutați cazare în Vilar Formoso

Autocar Lisabona Vilar Formoso

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Lisabona-Vilar Formoso variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Lisabona la Vilar Formoso pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Lisabona și Vilar Formoso variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Vilar Formoso pentru data călătoriei tale.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Lisabona-Vilar Formoso, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Majoritatea autocarelor între Lisabona și Vilar Formoso sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Companii de autocar Lisabona Vilar Formoso

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Rede Expressos
Rede Expressos
Căutați bilete de autocar Lisabona Vilar Formoso

Trenuri Lisabona Vilar Formoso

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Lisabona la Vilar Formoso. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Lisabona și Vilar Formoso.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Lisabona la Vilar Formoso depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Vilar Formoso sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Lisabona la Vilar Formoso cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la Lisabona la Vilar Formoso pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la Lisabona la Vilar Formoso

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Renfe
Renfe
Căutați bilete de tren Lisabona Vilar Formoso

Carpool Lisabona Vilar Formoso

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Lisabona la Vilar Formoso depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Lisabona la Vilar Formoso, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Lisabona Vilar Formoso pentru a discuta aceste aspecte.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Lisabona și Vilar Formoso, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Lisabona Vilar Formoso

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Lisabona Vilar Formoso

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire