Traseu recomandat
Lisabona
Călătoriți direct la Portimao cu tren, carpooling, autocar
Portimao
Vezi prețurile
Rute alternative
Lisabona
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Albufeira
Albufeira
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Portimao
Portimao
Vezi prețurile
Lisabona
Călătorie cu feribot, tren, autocar până la Almada
Almada
Călătorie cu autocar, carpooling până la Portimao
Portimao
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Lisabona la Portimao?

Plănuiești să călătorești la Lisabona din Portimao și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Lisabona la Portimao, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Lisabona și Portimao, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Comboios de Portugal CP, Fertagus, Eva Bus, Rede Expressos sau Transtejo), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Lisabona și Portimao, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Lisabona și Portimao.

Pentru călătoria de la Lisabona la Portimao, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Lisabona Portimao cu feribotul

Feribotul între Lisabona și Portimao este o opțiune de transport interesantă pentru călătorii care caută o călătorie fără stres și o experiență unică.

Autocar de la Lisabona la Portimao

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Lisabona la Portimao, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Lisabona Portimao cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Lisabona Portimao este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Lisabona Portimao

Carpooling-ul între Lisabona și Portimao este perfect dacă doriți să călătoriți la Portimao în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Lisabona, fie în Portimao.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Lisabona - Portimao pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Lisabona Portimao

Orașul de plecare
Lisabona
Portugalia
Orașul de destinație
Portimao
Portugalia
Algarve
Distanța
182 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, carpooling și autocar
Căutați bilete Lisabona Portimao
Căutați cazare în Portimao
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Portimao cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Portimao cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Lisabona și Portimao care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Comboios de Portugal CP, Fertagus, Eva Bus, Rede Expressos sau Transtejo, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Lisabona și Portimao cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Lisabona și Portimao

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Lisabona la Portimao?
Servicii la bord Autocarele moderne între Lisabona și Portimao sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Lisabona la Portimao sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Portimao (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Lisabona-Portimao pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Lisabona la Portimao sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Portimao pentru a parcurge distanța de 182 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu feribotul de la Lisabona la Portimao?
Convenabil Este posibil să vă îmbarcați cu un vehicul, ceea ce poate fi foarte convenabil pentru vacanțele în familie și pentru transportul bagajelor grele sau voluminoase.
Confort Feribotul Lisabona Portimao oferă mult mai mult spațiu pentru a te mișca și a te relaxa în timpul călătoriei spre Portimao decât orice alt mijloc de transport.
Prețuri Tarifele pentru feriboturile între Lisabona și Portimao pot fi mai mari decât pentru alte moduri de transport.
Durata Călătoriile cu feribotul între Lisabona și Portimao pot dura mai mult decât utilizarea altor mijloace de transport, cum ar fi transportul aerian, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru călătorii care se grăbesc să ajungă la Portimao.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Lisabona la Portimao?
Ecologic Trenul Lisabona-Portimao este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Accesibilitate Gările din Lisabona sau Portimao sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren Lisabona-Portimao pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Lisabona Portimao pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Lisabona la Portimao?
Flexibil Călătoria în comun de la Lisabona la Portimao este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la Lisabona la Portimao este adesea cel mai economic mod de a călători.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Lisabona la Portimao poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din Lisabona? Unde să ajung în Portimao?

Porturi de plecare în Lisabona

Cais do Sodré
Hartă

Stații de autocar de plecare din Lisabona

Lisboa Sete Rios
Hartă

Stații de plecare din Lisabona

Entrecampos
Hartă
Lisboa-Oriente
Hartă
Sete Rios
Hartă
Campolide
Hartă
Areeiro
Hartă
Alcantara-Mar
Hartă
Santos
Hartă
Cais Do Sodre
Hartă

Stații de autocar de sosire Portimao

Portimao
Hartă

Stații de sosire Portimao

Portimão
Hartă
Căutați bilete Lisabona Portimao
Căutați cazare în Portimao

Ferry Lisabona Portimao

Dotările de la bordul feribotului de la Lisabona la Portimao variază în funcție de compania de feribot și de tipul de navă. Cu toate acestea, feriboturile moderne oferă în general facilități precum restaurante, baruri, magazine, zone de joacă pentru copii, saloane și cabine.

Vă rugăm să rețineți că nu există o legătură directă cu feribotul între Lisabona și Portimao. Durata călătoriei cu feribotul depinde în principal de compania de feribot pe care o utilizați.

Rezervarea în avans este întotdeauna recomandată atunci când călătoriți între Lisabona și Portimao, în special în perioadele de vârf de călătorie. Astfel, se asigură cele mai bune tarife și un loc garantat la bord.

Prețul unui bilet de feribot de la Lisabona la Portimao poate varia în funcție de compania de feribot și de sezon. De aceea, este indicat să căutați bilete de feribot Lisabona - Portimao pe Vivanoda. Acest lucru vă va permite să comparați diferitele companii și să aflați tarifele actuale.

Companii de feribot Lisabona Portimao

Transtejo
Transtejo
Căutați bilete de feribot Lisabona Portimao

Autocar Lisabona Portimao

Majoritatea autocarelor între Lisabona și Portimao sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Lisabona și Portimao variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Portimao pentru data călătoriei tale.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Lisabona-Portimao variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Lisabona la Portimao pe Vivanoda.

Frecvența plecărilor spre Lisabona din Portimao variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Portimao, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Companii de autocar Lisabona Portimao

Eva Bus
Eva Bus
Rede Expressos
Rede Expressos
Căutați bilete de autocar Lisabona Portimao

Trenuri Lisabona Portimao

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Lisabona la Portimao. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Lisabona și Portimao.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Lisabona la Portimao depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Portimao sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Lisabona și Portimao, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Biletele de tren de la Lisabona la Portimao pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la Lisabona la Portimao

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Fertagus
Fertagus
Căutați bilete de tren Lisabona Portimao

Carpool Lisabona Portimao

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Lisabona la Portimao depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Lisabona la Portimao depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Lisabona la Portimao, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Lisabona și Portimao. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Lisabona Portimao

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Lisabona Portimao
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire