Lisabona
Călătoriți direct la Aveiro cu autocar, carpooling, tren
Aveiro
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Lisabona la Aveiro?

Plănuiești să călătorești la Lisabona din Aveiro și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Lisabona la Aveiro, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Lisabona și Aveiro, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Comboios de Portugal CP, Blablacar, FlixBus, Rede Expressos sau Blablabus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Lisabona și Aveiro, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Lisabona și Aveiro.

Pentru călătoria de la Lisabona la Aveiro, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Lisabona la Aveiro

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Lisabona la Aveiro, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Lisabona Aveiro cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Lisabona Aveiro este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Lisabona Aveiro

Carpooling-ul între Lisabona și Aveiro este perfect dacă doriți să călătoriți la Aveiro în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Lisabona, fie în Aveiro.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Lisabona - Aveiro pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Lisabona Aveiro

Orașul de plecare
Lisabona
Portugalia
Orașul de destinație
Aveiro
Portugalia
Distanța
219 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu autocar, carpooling și tren
Căutați bilete Lisabona Aveiro
Căutați cazare în Aveiro
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Aveiro cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Aveiro cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Lisabona și Aveiro care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Comboios de Portugal CP, Blablacar, FlixBus, Rede Expressos sau Blablabus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Lisabona și Aveiro cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Lisabona și Aveiro

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Lisabona la Aveiro?
Viteză Trenurile de la Lisabona la Aveiro sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Ecologic Trenul Lisabona-Aveiro este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Lisabona-Aveiro pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Lisabona Aveiro pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Lisabona la Aveiro?
Flexibil Călătoria în comun de la Lisabona la Aveiro este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între Lisabona și Aveiro este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Lisabona Aveiro. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Lisabona la Aveiro?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Lisabona și Aveiro, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Lisabona și Aveiro sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Lisabona-Aveiro pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Lisabona la Aveiro sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Aveiro pentru a parcurge distanța de 219 km.

De unde să începi din Lisabona? Unde să ajung în Aveiro?

Stații de autocar de plecare din Lisabona

Lisboa Oriente
Hartă
Lisboa - Sete Rios
Hartă
Lisboa Sete Rios
Hartă
Lisboa - Aeroporto - Aeroporto De Lisboa
Hartă

Stații de plecare din Lisabona

Lisboa-Oriente
Hartă
Lisboa-Santa Apolónia
Hartă
Benfica
Hartă
Entrecampos
Hartă

Stații de autocar de sosire Aveiro

Aveiro
Hartă

Stații de sosire Aveiro

Aveiro
Hartă
Căutați bilete Lisabona Aveiro
Căutați cazare în Aveiro

Autocar Lisabona Aveiro

Majoritatea autocarelor între Lisabona și Aveiro sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Lisabona și Aveiro variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Aveiro pentru data călătoriei tale.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Lisabona-Aveiro, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Lisabona-Aveiro variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Lisabona la Aveiro pe Vivanoda.

Companii de autocar Lisabona Aveiro

FlixBus
FlixBus
Rede Expressos
Rede Expressos
Blablabus
Blablabus
Căutați bilete de autocar Lisabona Aveiro

Trenuri Lisabona Aveiro

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Lisabona și Aveiro, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Lisabona la Aveiro depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Aveiro sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Lisabona la Aveiro cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la Lisabona la Aveiro pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la Lisabona la Aveiro

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Căutați bilete de tren Lisabona Aveiro

Carpool Lisabona Aveiro

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Lisabona și Aveiro. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Lisabona la Aveiro depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Lisabona la Aveiro, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Lisabona și Aveiro, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Lisabona la Aveiro depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Lisabona Aveiro

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Lisabona Aveiro

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire