Lisabona
Călătoriți direct la Faro cu carpooling, tren, zboruri, autocar
Faro
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Lisabona la Faro?

Plănuiești să călătorești la Lisabona din Faro și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Lisabona la Faro, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Lisabona și Faro, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Comboios de Portugal CP, Blablacar, Eva Bus, Rede Expressos sau TAP Portugal), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Lisabona și Faro, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Lisabona și Faro.

Pentru călătoria de la Lisabona la Faro, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Lisabona la Faro

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Lisabona la Faro, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Lisabona Faro cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Lisabona Faro este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Lisabona Faro

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Lisabona și Faro, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Faro într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Lisabona Faro

Carpooling-ul între Lisabona și Faro este perfect dacă doriți să călătoriți la Faro în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Lisabona, fie în Faro.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Lisabona - Faro pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Lisabona Faro

Orașul de plecare
Lisabona
Portugalia
Orașul de destinație
Faro
Portugalia
Distanța
216 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu carpooling, tren, zboruri și autocar
Căutați bilete Lisabona Faro
Căutați cazare în Faro
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Faro cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Faro cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Lisabona și Faro care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Comboios de Portugal CP, Blablacar, Eva Bus, Rede Expressos sau TAP Portugal, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Lisabona și Faro cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Lisabona și Faro

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Lisabona la Faro?
Ecologic Trenul Lisabona-Faro este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Accesibilitate Gările din Lisabona sau Faro sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între Lisabona și Faro oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Lisabona-Faro pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Lisabona Faro pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Lisabona la Faro?
Servicii la bord Autocarele moderne între Lisabona și Faro sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Lisabona la Faro sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Faro (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Lisabona și Faro, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Lisabona-Faro pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Lisabona la Faro sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Faro pentru a parcurge distanța de 216 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Lisabona la Faro?
Viteză Zborul între Lisabona și Faro este cel mai rapid mod de a călători cei 216 km dintre Lisabona și Faro.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Lisabona la Faro, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Lisabona Faro au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la Lisabona la Faro pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Faro trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Lisabona din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Lisabona la Faro?
Flexibil Călătoria în comun de la Lisabona la Faro este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la Lisabona la Faro este adesea cel mai economic mod de a călători.
Amabilitate Călătoria în comun între Lisabona și Faro este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Lisabona la Faro poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Lisabona Faro. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Lisabona? Unde să ajung în Faro?

Stații de autocar de plecare din Lisabona

Lisboa Sete Rios
Hartă

Stații de plecare din Lisabona

Entrecampos
Hartă
Lisboa-Oriente
Hartă
Sete Rios
Hartă

Aeroporturi de plecare în Lisabona

Lisboa Humberto Delgado
Hartă

Stații de autocar de sosire Faro

Faro
Hartă
Faro - Aeroporto
Hartă

Stații de sosire Faro

Faro
Hartă

Aeroporturi de sosire în Faro

Faro
Hartă
Căutați bilete Lisabona Faro
Căutați cazare în Faro

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Lisabona și Faro

V-ați decis să călătoriți de la Lisabona la Faro și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Lisabona și Faro.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Lisabona la Faro. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Faro, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Lisabona-Faro sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Faro în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Lisabona-Faro. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Faro.
  • 3. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Lisabona la Faro. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Faro.

Autocar Lisabona Faro

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Lisabona-Faro variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Lisabona la Faro pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Lisabona și Faro variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Faro pentru data călătoriei tale.

Autocarele între Lisabona și Faro oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Majoritatea autocarelor între Lisabona și Faro sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre Lisabona din Faro variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Faro, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Biletele de autocar Lisabona-Faro sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați în avans, mai ales dacă rezervați cu câteva săptămâni înainte. Cu toate acestea, unele companii de autocar oferă și oferte de ultim moment pentru a umple locurile rămase.

Companii de autocar Lisabona Faro

Eva Bus
Eva Bus
Rede Expressos
Rede Expressos
Căutați bilete de autocar Lisabona Faro

Trenuri Lisabona Faro

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Lisabona la Faro. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Lisabona și Faro.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Lisabona la Faro depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Faro sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Lisabona la Faro. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Lisabona și Faro, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Lisabona la Faro cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Lisabona la Faro, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la Lisabona la Faro

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Căutați bilete de tren Lisabona Faro

Zboruri Lisabona Faro

Companii aeriene Lisabona Faro

TAP Portugal
TAP Portugal
Căutați bilete de avion Lisabona Faro

Carpool Lisabona Faro

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Lisabona și Faro. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Lisabona la Faro depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Lisabona la Faro, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Lisabona Faro pentru a discuta aceste aspecte.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Lisabona la Faro depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Durata unei călătorii de carpooling între Lisabona și Faro depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Lisabona și Faro, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Lisabona Faro

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Lisabona Faro
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire