Lisabona
Călătoriți direct la Celorico da Beira cu carpooling, autocar, tren
Celorico da Beira
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Lisabona la Celorico da Beira?

Plănuiești să călătorești la Lisabona din Celorico da Beira și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Lisabona la Celorico da Beira, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Lisabona și Celorico da Beira, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Comboios de Portugal CP, Renfe, Blablacar sau Rede Expressos), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Lisabona și Celorico da Beira, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Lisabona și Celorico da Beira.

Pentru călătoria de la Lisabona la Celorico da Beira, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Lisabona la Celorico da Beira

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Lisabona la Celorico da Beira, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Lisabona Celorico da Beira cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Lisabona Celorico da Beira este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Lisabona Celorico da Beira

Carpooling-ul între Lisabona și Celorico da Beira este perfect dacă doriți să călătoriți la Celorico da Beira în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Lisabona, fie în Celorico da Beira.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Lisabona - Celorico da Beira pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Lisabona Celorico da Beira

Orașul de plecare
Lisabona
Portugalia
Orașul de destinație
Celorico da Beira
Portugalia
Distanța
261 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu carpooling, autocar și tren
Căutați bilete Lisabona Celorico da Beira
Căutați cazare în Celorico da Beira
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Celorico da Beira cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Celorico da Beira cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Lisabona și Celorico da Beira care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Comboios de Portugal CP, Renfe, Blablacar sau Rede Expressos, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Lisabona și Celorico da Beira cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Lisabona și Celorico da Beira

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Lisabona la Celorico da Beira?
Viteză Trenurile de la Lisabona la Celorico da Beira sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Confort Trenurile între Lisabona și Celorico da Beira oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Lisabona-Celorico da Beira pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Lisabona Celorico da Beira pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Lisabona la Celorico da Beira?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Lisabona și Celorico da Beira, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Lisabona la Celorico da Beira sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Celorico da Beira (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Lisabona-Celorico da Beira pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Lisabona la Celorico da Beira sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Celorico da Beira pentru a parcurge distanța de 261 km.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Lisabona la Celorico da Beira?
Economic Călătoria în comun de la Lisabona la Celorico da Beira este adesea cel mai economic mod de a călători.
Amabilitate Călătoria în comun între Lisabona și Celorico da Beira este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Lisabona la Celorico da Beira poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Lisabona Celorico da Beira. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Lisabona? Unde să ajung în Celorico da Beira?

Stații de autocar de plecare din Lisabona

Lisboa Sete Rios
Hartă
Lisboa Oriente
Hartă

Stații de plecare din Lisabona

Lisboa-Oriente
Hartă
Lisboa-Santa Apolónia
Hartă
Entrecampos
Hartă
Benfica
Hartă

Stații de autocar de sosire Celorico da Beira

Celorico da Beira
Hartă

Stații de sosire Celorico da Beira

Celorico da Beira
Hartă
Căutați bilete Lisabona Celorico da Beira
Căutați cazare în Celorico da Beira

Autocar Lisabona Celorico da Beira

Durata călătoriei cu autocarul între Lisabona și Celorico da Beira variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Celorico da Beira pentru data călătoriei tale.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Lisabona-Celorico da Beira, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Lisabona-Celorico da Beira variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Lisabona la Celorico da Beira pe Vivanoda.

Politica de rambursare pentru biletele de autocar Lisabona-Celorico da Beira variază în funcție de compania de autocar și de clasa de rezervare. În general, biletele foarte ieftine și ofertele speciale nu sunt eligibile pentru o rambursare în caz de anulare, dar unele companii oferă opțiuni de rambursare parțială sau de amânare. Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a cumpăra un bilet spre Celorico da Beira.

Companii de autocar Lisabona Celorico da Beira

Rede Expressos
Rede Expressos
Căutați bilete de autocar Lisabona Celorico da Beira

Trenuri Lisabona Celorico da Beira

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Lisabona la Celorico da Beira cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Lisabona la Celorico da Beira depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Celorico da Beira sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Lisabona la Celorico da Beira, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Biletele de tren de la Lisabona la Celorico da Beira pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la Lisabona la Celorico da Beira

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Renfe
Renfe
Căutați bilete de tren Lisabona Celorico da Beira

Carpool Lisabona Celorico da Beira

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Lisabona la Celorico da Beira depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Lisabona la Celorico da Beira, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Lisabona Celorico da Beira pentru a discuta aceste aspecte.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Lisabona și Celorico da Beira. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Lisabona și Celorico da Beira, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Lisabona Celorico da Beira

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Lisabona Celorico da Beira
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire