Lisabona
Călătoriți direct la Albufeira cu autocar, carpooling, tren
Albufeira
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Lisabona la Albufeira?

Plănuiești să călătorești la Lisabona din Albufeira și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Lisabona la Albufeira, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Lisabona și Albufeira, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Comboios de Portugal CP, FlixBus, Rede Expressos, Eva Bus sau TAP Portugal), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Lisabona și Albufeira, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Lisabona și Albufeira.

Pentru călătoria de la Lisabona la Albufeira, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Lisabona la Albufeira

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Lisabona la Albufeira, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Lisabona Albufeira cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Lisabona Albufeira este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Lisabona Albufeira

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Lisabona și Albufeira, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Albufeira într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Lisabona Albufeira

Carpooling-ul între Lisabona și Albufeira este perfect dacă doriți să călătoriți la Albufeira în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Lisabona, fie în Albufeira.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Lisabona - Albufeira pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Lisabona Albufeira

Orașul de plecare
Lisabona
Portugalia
Orașul de destinație
Albufeira
Portugalia
Distanța
196 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu autocar, carpooling și tren
Căutați bilete Lisabona Albufeira
Căutați cazare în Albufeira
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Albufeira cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Lisabona la Albufeira cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Lisabona și Albufeira care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Comboios de Portugal CP, FlixBus, Rede Expressos, Eva Bus sau TAP Portugal, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Lisabona și Albufeira cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Lisabona și Albufeira

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Lisabona la Albufeira?
Peisaje Trenurile între Lisabona și Albufeira oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Ecologic Trenul Lisabona-Albufeira este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Lisabona-Albufeira pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Lisabona Albufeira pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Lisabona la Albufeira?
Flexibil Călătoria în comun de la Lisabona la Albufeira este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Lisabona spre Albufeira.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Lisabona la Albufeira.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Lisabona la Albufeira?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Lisabona și Albufeira, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Lisabona la Albufeira sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Albufeira (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Lisabona-Albufeira pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Lisabona la Albufeira sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Albufeira pentru a parcurge distanța de 196 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Lisabona la Albufeira?
Viteză Zborul între Lisabona și Albufeira este cel mai rapid mod de a călători cei 196 km dintre Lisabona și Albufeira.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Lisabona la Albufeira, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Albufeira trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Lisabona din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Lisabona la Albufeira pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).

De unde să începi din Lisabona? Unde să ajung în Albufeira?

Stații de autocar de plecare din Lisabona

Lisboa Oriente
Hartă
Lisboa Sete Rios
Hartă

Stații de plecare din Lisabona

Entrecampos
Hartă
Lisboa-Oriente
Hartă
Sete Rios
Hartă

Aeroporturi de plecare în Lisabona

Lisboa Humberto Delgado
Hartă

Stații de autocar de sosire Albufeira

Albufeira - Alto dos Calios
Hartă
Albufeira
Hartă

Stații de sosire Albufeira

Albufeira
Hartă
Căutați bilete Lisabona Albufeira
Căutați cazare în Albufeira

Autocar Lisabona Albufeira

Autocarele între Lisabona și Albufeira oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Durata călătoriei cu autocarul între Lisabona și Albufeira variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Albufeira pentru data călătoriei tale.

Frecvența plecărilor spre Lisabona din Albufeira variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Albufeira, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Lisabona-Albufeira, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Companii de autocar Lisabona Albufeira

FlixBus
FlixBus
Rede Expressos
Rede Expressos
Eva Bus
Eva Bus
Blablabus
Blablabus
Căutați bilete de autocar Lisabona Albufeira

Trenuri Lisabona Albufeira

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Lisabona la Albufeira cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Lisabona la Albufeira depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Albufeira sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele de tren de la Lisabona la Albufeira pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Lisabona la Albufeira. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Companii de tren de la Lisabona la Albufeira

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Căutați bilete de tren Lisabona Albufeira

Zboruri Lisabona Albufeira

Companii aeriene Lisabona Albufeira

TAP Portugal
TAP Portugal
Căutați bilete de avion Lisabona Albufeira

Carpool Lisabona Albufeira

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Lisabona și Albufeira, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Lisabona la Albufeira depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Lisabona la Albufeira, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Lisabona și Albufeira depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Lisabona și Albufeira. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Lisabona Albufeira

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Lisabona Albufeira

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire