Budapesta
Călătoriți direct la Tatabanya cu tren, carpooling
Tatabanya
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Budapesta la Tatabanya?

Plănuiești să călătorești la Budapesta din Tatabanya și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Budapesta la Tatabanya, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Budapesta și Tatabanya, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Budapesta și Tatabanya, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Budapesta și Tatabanya.

Pentru călătoria de la Budapesta la Tatabanya, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Budapesta Tatabanya cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Budapesta Tatabanya este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Budapesta Tatabanya

Carpooling-ul între Budapesta și Tatabanya este perfect dacă doriți să călătoriți la Tatabanya în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Budapesta, fie în Tatabanya.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Budapesta - Tatabanya pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Budapesta Tatabanya

Orașul de plecare
Budapesta
Ungaria
Orașul de destinație
Tatabanya
Ungaria
Distanța
48 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Budapesta Tatabanya
Căutați cazare în Tatabanya
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Tatabanya cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Tatabanya cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Budapesta și Tatabanya care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Budapesta și Tatabanya cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Budapesta și Tatabanya

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Budapesta la Tatabanya?
Peisaje Trenurile între Budapesta și Tatabanya oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Costuri Biletele de tren Budapesta-Tatabanya pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Budapesta la Tatabanya?
Flexibil Călătoria în comun de la Budapesta la Tatabanya este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.

De unde să începi din Budapesta? Unde să ajung în Tatabanya?

Stații de plecare din Budapesta

Budapest-Déli
Hartă
Budapest-Keleti
Hartă

Stații de sosire Tatabanya

Tatabánya
Hartă
Căutați bilete Budapesta Tatabanya
Căutați cazare în Tatabanya

Trenuri Budapesta Tatabanya

Biletele de tren de la Budapesta la Tatabanya pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Trenurile între Budapesta și Tatabanya sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Budapesta la Tatabanya. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Budapesta și Tatabanya.

Companii de tren de la Budapesta la Tatabanya

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Budapesta Tatabanya

Carpool Budapesta Tatabanya

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Budapesta la Tatabanya depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Budapesta la Tatabanya, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Budapesta și Tatabanya, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Budapesta Tatabanya

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Budapesta Tatabanya
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire