Budapesta
Călătoriți direct la Gyor cu autocar, tren, carpooling
Gyor
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Budapesta la Gyor?

Plănuiești să călătorești la Budapesta din Gyor și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Budapesta la Gyor, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Budapesta și Gyor, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, Blablacar sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Budapesta și Gyor, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Budapesta și Gyor.

Pentru călătoria de la Budapesta la Gyor, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Budapesta la Gyor

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Budapesta la Gyor, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Budapesta Gyor cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Budapesta Gyor este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Budapesta Gyor

Carpooling-ul între Budapesta și Gyor este perfect dacă doriți să călătoriți la Gyor în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Budapesta, fie în Gyor.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Budapesta - Gyor pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Budapesta Gyor

Orașul de plecare
Budapesta
Ungaria
Orașul de destinație
Gyor
Ungaria
Distanța
107 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu autocar, tren și carpooling
Căutați bilete Budapesta Gyor
Căutați cazare în Gyor
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Gyor cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Gyor cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Budapesta și Gyor care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, Blablacar sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Budapesta și Gyor cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Budapesta și Gyor

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Budapesta la Gyor?
Prețuri Biletele de autocar de la Budapesta la Gyor sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Gyor (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Budapesta și Gyor, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Durata călătoriei Autocarele de la Budapesta la Gyor sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Gyor pentru a parcurge distanța de 107 km.
Confort Autocarele Budapesta-Gyor pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Budapesta la Gyor?
Accesibilitate Gările din Budapesta sau Gyor sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între Budapesta și Gyor oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Flexibilitate Orele trenurilor Budapesta Gyor pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Budapesta-Gyor pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Budapesta la Gyor?
Flexibil Călătoria în comun de la Budapesta la Gyor este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între Budapesta și Gyor este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Budapesta Gyor. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Budapesta? Unde să ajung în Gyor?

Stații de autocar de plecare din Budapesta

Budapest
Hartă

Stații de plecare din Budapesta

Budapest-Déli
Hartă
Budapest-Keleti
Hartă
Nagytétény-Diósd
Hartă
Ferencváros
Hartă
Rákos
Hartă
Kőbánya-Kispest
Hartă

Stații de autocar de sosire Gyor

Győr
Hartă

Stații de sosire Gyor

Győr-Gyárváros
Hartă
Győr
Hartă
Győrszabadhegy
Hartă
Căutați bilete Budapesta Gyor
Căutați cazare în Gyor

Autocar Budapesta Gyor

Frecvența plecărilor spre Budapesta din Gyor variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Gyor, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Budapesta și Gyor sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Budapesta-Gyor va atrage costuri suplimentare.

Autocarele între Budapesta și Gyor oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Companii de autocar Budapesta Gyor

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Budapesta Gyor

Trenuri Budapesta Gyor

Biletele de tren de la Budapesta la Gyor pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Budapesta la Gyor cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Budapesta și Gyor, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Budapesta la Gyor. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Budapesta și Gyor.

Companii de tren de la Budapesta la Gyor

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Budapesta Gyor

Carpool Budapesta Gyor

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Budapesta și Gyor. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Budapesta Gyor pentru a discuta aceste aspecte.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Budapesta la Gyor depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Budapesta Gyor

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Budapesta Gyor
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire