Traseu recomandat
Budapesta
Călătoriți direct la Mosonmagyarovar cu tren, carpooling
Mosonmagyarovar
Vezi prețurile
Rute alternative
Budapesta
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Gyor
Gyor
Călătorie cu tren, carpooling până la Mosonmagyarovar
Mosonmagyarovar
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Budapesta la Mosonmagyarovar?

Plănuiești să călătorești la Budapesta din Mosonmagyarovar și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Budapesta la Mosonmagyarovar, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Budapesta și Mosonmagyarovar, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, Blablacar sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Budapesta și Mosonmagyarovar, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Budapesta și Mosonmagyarovar.

Pentru călătoria de la Budapesta la Mosonmagyarovar, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Budapesta la Mosonmagyarovar

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Budapesta la Mosonmagyarovar, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Budapesta Mosonmagyarovar cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Budapesta Mosonmagyarovar este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Budapesta Mosonmagyarovar

Carpooling-ul între Budapesta și Mosonmagyarovar este perfect dacă doriți să călătoriți la Mosonmagyarovar în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Budapesta, fie în Mosonmagyarovar.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Budapesta - Mosonmagyarovar pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Budapesta Mosonmagyarovar

Orașul de plecare
Budapesta
Ungaria
Orașul de destinație
Mosonmagyarovar
Ungaria
Distanța
139 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Budapesta Mosonmagyarovar
Căutați cazare în Mosonmagyarovar
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Mosonmagyarovar cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Mosonmagyarovar cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Budapesta și Mosonmagyarovar care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, Blablacar sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Budapesta și Mosonmagyarovar cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Budapesta și Mosonmagyarovar

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Budapesta la Mosonmagyarovar?
Flexibil Călătoria în comun de la Budapesta la Mosonmagyarovar este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Budapesta la Mosonmagyarovar?
Servicii la bord Autocarele moderne între Budapesta și Mosonmagyarovar sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Budapesta la Mosonmagyarovar sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Mosonmagyarovar pentru a parcurge distanța de 139 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Budapesta la Mosonmagyarovar?
Peisaje Trenurile între Budapesta și Mosonmagyarovar oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Flexibilitate Orele trenurilor Budapesta Mosonmagyarovar pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din Budapesta? Unde să ajung în Mosonmagyarovar?

Stații de autocar de plecare din Budapesta

Budapest
Hartă

Stații de plecare din Budapesta

Budapest-Déli
Hartă
Budapest-Keleti
Hartă

Stații de sosire Mosonmagyarovar

Mosonmagyaróvár
Hartă
Căutați bilete Budapesta Mosonmagyarovar
Căutați cazare în Mosonmagyarovar

Autocar Budapesta Mosonmagyarovar

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Budapesta-Mosonmagyarovar, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Durata călătoriei cu autocarul între Budapesta și Mosonmagyarovar variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Mosonmagyarovar pentru data călătoriei tale.

Autocarele între Budapesta și Mosonmagyarovar oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Companii de autocar Budapesta Mosonmagyarovar

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Budapesta Mosonmagyarovar

Trenuri Budapesta Mosonmagyarovar

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Budapesta la Mosonmagyarovar cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Budapesta la Mosonmagyarovar depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Mosonmagyarovar sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Budapesta la Mosonmagyarovar. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Budapesta și Mosonmagyarovar.

Companii de tren de la Budapesta la Mosonmagyarovar

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Budapesta Mosonmagyarovar

Carpool Budapesta Mosonmagyarovar

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Budapesta Mosonmagyarovar pentru a discuta aceste aspecte.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Budapesta la Mosonmagyarovar depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Budapesta la Mosonmagyarovar, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Budapesta și Mosonmagyarovar depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Budapesta Mosonmagyarovar

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Budapesta Mosonmagyarovar
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire