Traseu recomandat
Budapesta
Călătoriți direct la Hegyeshalom cu tren, carpooling
Hegyeshalom
Vezi prețurile
Rute alternative
Budapesta
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Gyor
Gyor
Călătorie cu carpooling, tren până la Hegyeshalom
Hegyeshalom
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Budapesta la Hegyeshalom?

Plănuiești să călătorești la Budapesta din Hegyeshalom și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Budapesta la Hegyeshalom, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Budapesta și Hegyeshalom, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, ÖBB, Blablacar sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Budapesta și Hegyeshalom, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Budapesta și Hegyeshalom.

Pentru călătoria de la Budapesta la Hegyeshalom, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Budapesta la Hegyeshalom

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Budapesta la Hegyeshalom, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Budapesta Hegyeshalom cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Budapesta Hegyeshalom este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Budapesta Hegyeshalom

Carpooling-ul între Budapesta și Hegyeshalom este perfect dacă doriți să călătoriți la Hegyeshalom în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Budapesta, fie în Hegyeshalom.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Budapesta - Hegyeshalom pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Budapesta Hegyeshalom

Orașul de plecare
Budapesta
Ungaria
Orașul de destinație
Hegyeshalom
Ungaria
Distanța
149 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Budapesta Hegyeshalom
Căutați cazare în Hegyeshalom
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Hegyeshalom cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Budapesta la Hegyeshalom cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Budapesta și Hegyeshalom care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, ÖBB, Blablacar sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Budapesta și Hegyeshalom cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Budapesta și Hegyeshalom

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Budapesta la Hegyeshalom?
Prețuri Biletele de autocar de la Budapesta la Hegyeshalom sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Hegyeshalom (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Budapesta-Hegyeshalom pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Budapesta la Hegyeshalom?
Confort Trenurile între Budapesta și Hegyeshalom oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Budapesta-Hegyeshalom pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Budapesta la Hegyeshalom?
Amabilitate Călătoria în comun între Budapesta și Hegyeshalom este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Budapesta Hegyeshalom. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Budapesta? Unde să ajung în Hegyeshalom?

Stații de autocar de plecare din Budapesta

Budapest
Hartă

Stații de plecare din Budapesta

Budapest-Déli
Hartă
Budapest-Keleti
Hartă

Stații de sosire Hegyeshalom

Hegyeshalom
Hartă
Căutați bilete Budapesta Hegyeshalom
Căutați cazare în Hegyeshalom

Autocar Budapesta Hegyeshalom

Autocarele între Budapesta și Hegyeshalom oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Budapesta-Hegyeshalom va atrage costuri suplimentare.

Frecvența plecărilor spre Budapesta din Hegyeshalom variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Hegyeshalom, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Companii de autocar Budapesta Hegyeshalom

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Budapesta Hegyeshalom

Trenuri Budapesta Hegyeshalom

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Budapesta la Hegyeshalom. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Budapesta și Hegyeshalom.

Biletele de tren de la Budapesta la Hegyeshalom pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Budapesta la Hegyeshalom cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Companii de tren de la Budapesta la Hegyeshalom

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren Budapesta Hegyeshalom

Carpool Budapesta Hegyeshalom

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Budapesta și Hegyeshalom, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Budapesta la Hegyeshalom depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Budapesta la Hegyeshalom, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Budapesta și Hegyeshalom depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Budapesta Hegyeshalom

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Budapesta Hegyeshalom
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire